ICE

Feminized photoperiod
Indica effect
Extraction

59,95 kr.412,95 kr.

ICE cannabisfrø fra Royal Queen Seeds er en Indica-dominant sort, der stammer fra krydsningen mellem de tre legendariske Indicaer pure Afghan, Northern Lights og Skunk.

Resultatet er en cannabis, der bliver dækket med ekstremt mange krystaller. Royal Queen Seeds navngav den ICE, hvilket er en forkortelse for ”Indica Crystal Extreme”. Målet med denne sort var at lave den perfekte ekstraktionsplante; enhver hash-magers drøm, om man vil.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
412,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

ICE er en smuk, kompakt, stabil, hurtigblomstrende, lille/medium-størrelse cannabis, der sjældent bliver over 1 meter høj og tager ca. 8 uger om at blomstre færdig.

Den har et ganske hæderligt udbytte på omkring 400-450 g/m2 under 600 W HPS eller tilsvarende.

Det kan varmt anbefales at blomstre den 2 uger mere, for selvom topskuddene allerede er imponerende krystalliserede efter 8, så giver de 10-14 dage den et ekstra nøk opad.

Den er som navnet siger, perfekt til udarbejdelse af ice såvel som andre ekstraktioner/koncentrater af. De mange krystaller giver et stort afkast af sig, og kvaliteten er høj. Det er i følge Royal Queen deres absolut #1 cannabis til ekstraktioner.

Smagen og aromaen er en balancerede blanding af jord og krydderier med strejf af pebermynte.

Effekten er intens, langtidsvarende og udpræget fysisk. Den er hvad man kalder ”couch-lock”-sort, der derfor er bedst at nyde om aftenen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 90% Indica / 10% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 80-120 cm

Blomstringstid: 56-70 dage

Udbytte: 400-450 g/m2

THC-indhold: 18%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): R74ORO6YT3 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen