Hyperion F1 Auto

Feminized Autoflowering

201,95 kr.1.304,95 kr.

Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Auto

Hyperion er en af vores største F1-hybrider. Den har arvet sine robuste gener fra indavlede linjer, der stammer fra sorter som Amnesia, Lemon og Sin Tra Bajo. Den dufter af frisk fyr, jord og krydderier og byder på kraftfulde virkninger, der får din krop til at slappe af og stimulerer dit sind. Sorten besidder ensartede vækstegenskaber, som er karakteristisk for F1-hybridfrø.

Vælg pakkestørrelse
201,95 kr.
477,95 kr.
723,95 kr.
1.304,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Hyperion F1: En høj og utrolig produktiv hybrid

Hyperion er en ægte F1-hybrid med robuste gener, som den har arvet fra indavlede linjer, der stammer fra Amnesia, Lemon og den spanske automatisk blomstrende sort Sin Tra Bajo. Det er en meget produktiv, potent automatisk blomstrende hybrid med masser af cannabinoider og terpener, og så er det den største plante af alle vores F1-frø.

Aroma, smag og virkninger af Hyperion: En potent hybrid med frisk og krydret fyrretræs- og jordaroma

Hyperion F1 er tro mod sin genetiske afstamning. Den har en kraftfuld aroma domineret af frisk fyrretræ og urter samt lækre pebrede og jordagtige noter. Alle vores F1-hybrider producerer fremragende koncentrationer af cannabinoider og terpener, men Hyperion skiller sig dog ud fra mængden. Dens lange, frostagtige knopper producerer en rig harpiks fyldt med cannabinoider (hovedsageligt THC) og terpener som bl.a. myrcen, ocimen, farnesen, terpinolen, caryophyllen og humulen. Det resulterer ikke kun i en meget kraftfuld aroma, men også i velafbalancerede virkninger. Hyperion F1 giver fysisk afslappende virkninger (takket være myrcen og farnesene) samt eufori, latter og motiverende virkninger fra andre terpener. Ligesom solguden, den er opkaldt efter, producerer Hyperion F1 opløftende oplevelse, der kan nydes på alle tidspunkter af dagen.

Dyrkning af Hyperion: En stor hybrid med stort udbytte

Hyperion er en af vores højeste F1-hybrider. Disse cannabisfrø producerer ensartede, stabile automatisk blomstrende planter, der vokser sig flotte og store. Derfor er de ideelle til åbne haver og dyrkere, der leder efter store udbytter. Hyperion-planter vokser også meget hurtigt og udvikler masser af grene fyldt med knopper på rekordtid. Efter ca. 55 dages blomstring (en samlet livscyklus på 85 dage), er Hyperion F1 høstklar, og du vil blive belønnet med store, fede harpiksfyldte og meget aromatiske knopper. Derudover danner planterne kun ganske få blade, hvilket gør dem ekstra nemme og hurtige at trimme.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-90 cm

Høsttidspunkt fra frø: 80-85 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): Q86IM524M9 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen