Honey Cream (Hurtig Blomstring)

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
High Yield

59,95 kr.409,95 kr.

Honey Cream er hurtigt ved at blive en klassisk sort i Spanien, hvor den først blev dyrket. Genetikken består af en blanding af tunge Indica-sorter med en global indflydelse. Med et trevejs kryds mellem BlueBlack, Maple Leaf Indica og White Rhino er dette blevet til en smuk, kompleks og stærk plante, som viser klare tegn på en hybrids styrke.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
409,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En sort med tydlige Indica-forfædre

Efter at blomstringen starter, vil du være klar til at høste inden for 7 til 8 uger, men tag dig god tid – lad den modne fuldt ud, og du vil blive belønnet med en potent høst. Indendørs vil der normalt komme et udbytte på omkring 500 gram/m2 under et 600W lys. Erfarne dyrkere vil endda kunne hive udbyttet op på omkring 650 gram/m2. Udendørs vil den være klar i september måned, og her vil der kunne ventes et udbytte pr. plante på omkring samme niveau, men afhænger af klima og generelle forhold.

Sød, karamel aroma

Honey Cream har en intens, sød, sukkerholdig og næsten karamelagtig aroma. Smagen, der dog ikke er lige så sød som aromaen, er sød og delvis jordagtig. På grund af dens komplekse genetik er der en variation af smage og lugte i vente fra denne plante, men den søde, cremede karamelaroma overdøver alt.

Fremragende til afslapning

Den gror som en klassisk Indica – kort og busket, men med en stor blomstringstop af tykke harpiksfyldte blomster. Virkningen, som man kan forvente fra en Indica, er en tung, beroligende og stenet oplevelse. Den er perfekt til afslapning, og nogle medicinske brugere har brugt den som hjælp til forskellige fysiske lidelser. Alt dette gør Honey Cream til en fantastisk sort for Indica-elskere.

Nu med endnu hurtigere blomstring end tidligere!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 35% Indica 65%

Område: Indendørs

Højde: 100-160 cm

Blomstringstid: 49-56 dage

Udbytte: 500-650 g/m2

THC-indhold: 16%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): R62K632927 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen