Fast Eddy Automatic CBD

Feminized Autoflowering
Sativa effect
CBD strain
Medical

71,95 kr.524,95 kr.

Ved at kombinere Cheese, Juanita La Lagrimosa og Ruderalis er Fast Eddy en hurtigt voksende, aroma-yldt og CBD-rig automatisk blomstrende sort, som vi har avlet med en masse kærlighed og omsorg. Forvent, at hun går fra frø til høst på 10-12 uger, producerer masser af udbytte og skaber en klar, rolig – og vigtigst af det hele – funktionel high.
 

Vælg pakkestørrelse
71,95 kr.
187,95 kr.
279,95 kr.
524,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

En god balance af THC og CBD

Juanita La Lagrimosa er en eksotisk sort cannabis berømt for sin beroligende high og markante CBD-indhold. Ved at kombinere hendes genetik af stjernekvalitet med træk fra den skarpe og smagsfulde Cheese (plus en smule Ruderalis) har vi skabt en uimodståelig blanding af aroma på feinschmeckerniveau med en pålidelig afslappende high, som tilbyder rolige toner og funktionalitet.

Lynhurtige resultater venter på dig

På grun af sine automatisk blomstrende evner skyder Fast Eddy til livs både indendørs og udendørs. Når hun dyrkes indendørs, så kan man forvente, at hun når en højde mellem 60 cm og 100 cm, mens blomstringstiden er så lidt som 10-12 uger. Hun er forholdsvis nem at passe og kan producere et udbytte på op til 450 gram/m2 under optimale forhold.

Udendørs bliver Fast Eddy en smule højere og spænder mellem 80-120 cm. Hun suger solen til sig, er stadig færdig efter 7-8 uger og producerer mellem 80-130 gram pr. plante under optimale forhold.

En klar virkning perfekt til dagstimerne

Fast Eddy producerer en meget skarp citrusagtig aroma og smag, hvilket fører til et klart og komfortabelt sus, når hun ryges. Den er oplagt at ryge i dagstimerne, når du ikke vil ud i noget, der er for tungt, og hvis du stadig har ting, der skal ordnes. Denne lette og funktionelle high tilbyder en god mængde af smertelindring, hvilket gør hende værd at overveje for dem, der ønsker dette. Fast Eddy har et indhold af THC på 9% kombineret med et højt CBD-indhold.

Hvis du kigger efter en let, aromafyldt og behagelig sort at arbejde med og er ude efter det i en lynhurtig proces, så er Fast Eddy lige, hvad du har brug for.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede auto

Genotype: Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-120 cm (udendørs) 60-100 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 70-77 dage

Udbytte: 80-130 g/plante (udendørs) 400-450 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 9%

CBD-indhold: Høj

Varenummer (SKU): I855HSM1IO Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen