Epsilon F1 Auto

Feminized Autoflowering

194,95 kr.1.267,95 kr.

Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina

Epsilon F1 er en af de første sorter fra vores banebrydende sortiment af F1-cannabisfrø. Ved at kombinere gener fra indavlede linjer, der stammer fra Blue Dream, Blueberry, Amnesia og Black Domina byder denne sort på ensartede vækstegenskaber, lækre aromaer og masser af cannabinoider. Derudover er det den hurtigste automatisk blomstrende sort i hele vores udvalg af F1-hybrider.

Vælg pakkestørrelse
194,95 kr.
462,95 kr.
699,95 kr.
1.267,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Epsilon F1: Potent, velsmagende og hurtig

Epsilon F1 er den hurtigste af alle vores F1-cannabisfrø. Sorten er en kombination af genetiske egenskaber fra nogle af de mest kendte cannabissorter i de sidste årtier som bl.a. Blue Dream, Blueberry, Amnesia Lemon Haze og Black Domina. Den byder på lækre aromaer, masser af cannabinoider og er, som alle F1-frø fra RQS, utrolig stabil. Det resulterer i ensartede planter, der producerer knopper af topkvalitet hver eneste gang. Derudover gør sortens automatisk blomstrende egenskaber og ekstrahurtige blomstring Epsilon F1 til det perfekte valg for dyrkere, der går efter at få høsten i hus så hurtigt som muligt.

Virkninger, smag og aroma af Epsilon F1: Lækre afslappende virkninger og noter af citrus, urter og bær

Takket være forældresorternes aromatiske profiler har Epsilon F1 en rig aroma af friske urter og citrus, fyldig jordagtige noter og et strejf af blåbær og lavendel. Epsilon F1 er en sort med mellemstyrke, der producerer ensartede mængder af THC. Sortens terpenprofil er domineret af myrcen, farnesen, ocimene og limonen. Disse terpener sætter deres præg på sortens lækre aroma, men de har også betydning for virkningerne. Resultatet er længerevarende, fysisk afslappende virkninger, der beroliger hele kroppen (hovedsageligt på grund af terpenerne myrcen, linalool og farnesen), og med et opløftende motivationsboost (fra limonen).

Dyrkning af Epsilon F1: Små, ensartede planter med en hurtig blomstringstid

Epsilon F1 er utrolig robust og modstandsdygtig. Disse cannabisfrø bliver til små og kompakte planter med lignende størrelse og struktur (lave og med få sidegrene). Det betyder, at du får utrolig ensartede planter hver gang. Epsilon F1 går automatisk ind i sin blomstringsfase, og du vil i øvrigt bemærke, at knopperne udskiller meget lidt eller ingen aroma helt frem til høst. Derudover har den en hurtig 30-dages blomstringstid (60 dage fra spiring til høst), og derfor er Epsilon F1 perfekt til den diskrete dyrker.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende F1

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 50-70 cm

Høsttidspunkt fra frø: 60 dage

Udbytte: XXL

THC-indhold: Meget højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): O258CL4SXJ Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen