El Patron

Feminized photoperiod
Balanced effect

99,95 kr.671,95 kr.

El Patron er en balanceret hybrid, som beskæftiger sindet og beroliger kroppen. Hun skal nok få ramt det helt rigtige sted -uanset dit humør.

Vælg pakkestørrelse
99,95 kr.
243,95 kr.
369,95 kr.
671,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

El Patron: En fleksibel sort til alle tidspunker på dagen

Det kan være en usikker forretning at købe cannabisfrø. Medmindre du har prøvet sorten før, er du ikke helt bevidst på, hvad du roder dig selv ud i.

Der er dog flere måder, hvorpå du kan vurdere en cannabissorts kvalitet uden at have den foran dig. En faktor, som du skal tage højde for, er, om sorten har vundet nogle ægte priser.

El Patron er netop sådan en prisvinder. Hun vandt førstepladsen for “Almindelig Cannabis Dyrket i Jord” ved Highlife Cup-konkurrencen – bedømt af et godkendt panel af cannabiseksperter, hvilket giver det et ægte kvalitetsstempel.

El Patron blev skabt ved at krydsavle forældresorterne AMG og Shiva. AMG (Amnesia Mac Ganja) er en Sativa-domineret hybrid, som leverer et THC-niveau på 22% og en stimulerende virkning. Shiva er derimod en Indica-sort, som tilbyder en smag af kardemomme og en terapeutisk følelse af at være høj.

Ved at krydse disse sorter skabte vores avlere en velafbalanceret hybrid, som indeholder 60% Sativa-genetik og 40% Indica. El Patron er spækket med THC og frugtagtige terpener.

Virkning, smag og aroma

Nogle rygere elsker Sativa-fornemmelsen, hvorimod andre sætter pris på en Indica-high til kroppen. El Patron dækker et følsomt punkt mellem disse forskelle. Sorten leverer begge disse virkninger i næsten perfekt balance. Efter at du vaper eller ryger hendes blomster, kommer du til at bemærke en indledende følelse af at være høj i hovedet.

Dine neuroner bliver opstemte, du bliver mere opmærksom, og dine kreative tanker kommer til overfladen. Efterhånden skifter denne virkning kurs og bliver til en beroligende følelse af at være høj i kroppen, som byder op til reflektion og dybe tanker. El Patrons virkning med flere lag gør hende til en oplagt sort til alle tidspunkter på dagen. Hun er en god social sort til fester og en perfekt kandidat til de ensomme øjeblikke.

El Patron er en favorit blandt cannabiskokke. Hendes blomster producerer stærke smage og dufter af citron og cannabis. Disse smage fungerer godt i kager, brownies og andre søde opskrifter.

Dyrkning af El Patron

El Patron er ikke vanskelig. Hun vokser exceptionelt godt i både indendørs og udendørs miljøer. Hendes Indica-genetik kommer til udtryk i hendes vækstmønster. Hun er forholdsvis kort og producerer en masse lodret vækst. Dyrkere kan tæmme hendes vilde natur ved topning og LST. Både indendørs og udendørs planter giver et udbytte i midten af skalaen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa 60% Indica 40%

Område: Indendørs

Højde: 90-130 cm

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: 450-600 g/m2

THC-indhold: 22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): S7K93P5N62 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen