Easy Bud

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Fast Flowering
Short height

52,95 kr.373,95 kr.

De fleste af vores automatisk blomstrende og feminiserede sorter er nemme at dyrke. Denne er eksempelvis så nem, at vi blev nødt til at kalde den Easy Bud. Easy Bud minder meget om den automatisk blomstrende sort Royal Dwarf og giver et tilfredsstillende udbytte med moderate THC-niveauer.
 

Vælg pakkestørrelse
52,95 kr.
129,95 kr.
202,95 kr.
373,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

EN NEM FRUGTAGTIG SORT FOR BEGYNDERE

Når man dyrker en automatisk blomstrende cannabisplante, så er der på en måde en forventning om, at det skal være nemt. Selv om at dette ofte er tilfældet, så er der få automatisk blomstrende sorter, som kommer i nærheden af Easy Bud, når det gælder nemheden i dyrkningen og potentialet i udbyttet.

Lighederne med Royal Dwarf er der ikke ændret ved, men med enkelte genetiske forskelle, er Easy Bud en fantastisk indica-domineret sort. Kombinationen af de robuste ruderalis-gener og stærke indica-sorter betyder, at Easy Bud kan dyrkes næsten over det hele – indendørs, udendørs, i et drivhus, i vindueskarmen – det er op til dig!

En favorit blandt guerilladyrkerne

Selvfølgelig er en stor årsag til denne tilpasningsevne Easy Buds lave statur. Gennemsnitshøjden er på 50-60 cm indendørs, så den er bestemt ikke høj. Men alligevel så kan der forventes rigeligt med udbytte, som kan blive op til 325 gram/m2 indendørs og op til 80 gram/planter udendørs blot 9-10 uger efter spiring.

Easy Bud anbefales naturligvis til begynderen, men også til den, som ønsker at høste den smagsfulde Easy Bud flere gange pr. sæson. Selv den utålmodige dyrker vil glæde sig over, hvor hurtigt sorten skynder sig at gro, og har masser af aroma fra urteagtige Skunk i de afsluttende uger af blomstringen.

Forvent en subtil og klar high til hovedet

Ved rygning af de fermenterede blomster vil den søde aromaer fra citron være et tegn på den afslappende virkning, den har. Med et indhold af THC på 12% er dette den ideelle sort for dem, som vil have en mild high om eftermiddagen. Du kan nyde denne kultivars egenskaber uden at blive overvældet af en intens psykoaktiv oplevelse.

Nogle gange behøver dyrkning af cannabis altså ikke at være så besværlig. Giv det en chance med Easy Bud og oplev, hvor nemt det rent faktisk kan være at dyrke denne hårdføre skabning.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-110 cm (udendørs) 50-60 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 30-80 g/plante (udendørs) 275-325 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 12%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): FQ9Q64PG6Y Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen