Diesel Automatic

Feminized Autoflowering
Fruity
Strong Aroma

64,95 kr.449,95 kr.

Diesel Automatic tilbyder den velkendte og højtelskede smag og aroma fra New York City Diesel, dog med en hurtigere høst takket være den automatisk blomstrende genetik fra dens forælder Lowryder #2. Ligesom alle de nye automatisk blomstrende hybrider, så kan man her forvente et bedre udbytte og en bedre aromaprofil end mange af de andre originale sorter, der er automatisk blomstrende.
 

Vælg pakkestørrelse
64,95 kr.
162,95 kr.
243,95 kr.
449,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

På Bare 8 Uger Kan Du Høste Denne Efterkommer Af Lowryder X Nycd

Denne kraftfulde automatisk blomstrende Diesel hybrid kan gå fra 0 til 60+ gram på bare 60 dage. Denne kultivar kombinerer genetik fra Sativa, Indica og Ruderalis for at skabe en af de mest velafrundede sorter på markedet, der kan dyrkes uden besvær. De, som elsker den originale New York City Diesel (NYCD), vil især være glade over den rene og klare high, som er blevet fastholdt i denne nye automatisk blomstrende udgave.

New York City-aromaer

Dette er en hurtig og robust sort, som afslutter hele sin livscyklus på omkring 13-14 uger. Det betyder, at den stort set kan dyrkes de fleste steder, og den egner sig især til mindre telte, skabe eller guerilla-dyrkning udendørs.

Den kommer normalt op på en højde på 50-70 cm indendørs, men den kan blive endnu højere, hvis den får plads til det eller dyrkes udenfor. Dyrkes den under gode forhold, kan kultivatoren få en høst på omkring 375 gram/m2 blomster af Diesel Automatic indendørs, mens det bliver til 110 gram/plante udendørs.

Diesel Automatic har en stærk lugt, så det er noget, man skal være opmærksom på, hvis den dyrkes under mere diskrete forhold. Der er også en let citrus- og frugtagtig aroma i blomsterne for at neutralisere aromaprofilen. Hvis du kan lide New York City Diesel, men ikke har tid, plads eller evner til at dyrke den – så er Diesel Automatic det perfekte valg for dig.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 60-110 cm (udendørs) 40-70 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 60-65 dage

Udbytte: 60-110 g/plante (udendørs) 325-375 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 14%

CBD-indhold: Lav

Varenummer (SKU): A2B763W293 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen