Green Gelato Automatic

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
Medical

74,95 kr.559,95 kr.

Automatisk blomstrende sorter omtales ofte som subtile eller underlegne i forhold til almindelige sorter. Green Gelato Automatic betyder, at denne fordom bliver skudt i jorden. Vær forberedt på en vild high.
 

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
205,95 kr.
299,95 kr.
559,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Green Gelato Automatic: En vanvittig stærk auto

Green Gelato Automatic er den automatisk blomstrende udgave af en legendarisk cannabissort. Hos RQS besluttede vi, at tiden var kommet for at gøre Green Gelato-genetik tilgængelig til begyndere og elskere af automatisk blomstrende sorter.

Den originale sort er kærlighedsbarnet fra Thin Mint Cookies og Sunset Sherbet. Det er en af de mest aromatiske sorter på markedet og producerer voldsomme niveauer af THC. Vores avlere blandede Ruderalis-genetik ind i denne skabning for at gøre hende nemmere at dyrke og hurtigere til at blomstre.

Virkning, Smag Og Aroma

Green Gelato Automatic indeholder både Sativa- og Indica-genetik. Hendes virkning kan mærkes i krop og sind samtidig. Du må ikke undervurdere hende! De fleste automatisk blomstrende sorter producerer forholdsvis lave THC-niveauer i forhold til deres fotoperiodiske modparter. Green Gelato Automatic er en undtagelse til denne regel. Med et indhold af THC på 24% er hun faktisk en af de stærkeste autoer på markedet.

Et par hvæs er alt, hvad som der skal til for at mærke denne sorts fulde kraft. Hun sender sindet i overhalingsbanen og egner sig perfekt i forbindelse med at skrive, male eller alt på det kreative plan. Hun er også en fremragende social sort til fester og begivenheder og gør samtalerne mere flydende end nogensinde.

Sorten kan også prale af medicinske egenskaber ved at fjerne de værste smerter, løfte humøret og øge appetitten. Hendes blomster afgiver skarpe dufte af citrus og tilbyder utrolige smage af sødme og jord.

Dyrkning Af Green Gelato Automatic

Green Gelato Automatic er virkelig nem at dyrke. Hun er en god sort at begynde med. Begyndere skal bare tage hensyn til hendes styrke! Hun er let at håndtere og bliver ikke højere end 120 cm. Dyrkere kan forvente en imponerende høst på så lidt som 70 dage efter spiringen. Hun producerer høje og snævre topskud, som funkler med trichomer. Planter dyrket indendørs leverer et udbytte på omkring 450 gram/m², hvorimod udendørs planter producerer cirka 100 gram pr. plante.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 100-120 cm (udendørs) 70-120 cm (indendørs)

Høsttidspunkt fra frø: 63-70 dage

Udbytte: 100-175 g/plante (udendørs) 375-450 g/m2 (indendørs)

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): N19OUO3G9G Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen