Lowryder

Feminized Autoflowering
Balanced effect
Fast Flowering
Short height

149,95 kr.359,95 kr.

Lowryder cannabisfrø fra Vision Seeds er en berømt, autoblomstrende, Indica-dominant sort. Den stammer fra krydsningen mellem en Mexican Ruderalis, Williams Wonder og Northern Lights #2, og er kombinationen af over 25 års avlsarbejde.

Det er nok den mest berømte og ældste autoblomstrende cannabissorter på markedet, og er til stadighed en af hurtigste, der findes, og også en af de mest populære.

Vælg pakkestørrelse
149,95 kr.
199,95 kr.
359,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Lowryder er en super hurtigvoksende, stabil, let-at-dyrke, lille cannabis, der i kraft af dens størrelse gør sig formidabelt til vindueskarmen, diskret på altanen samt til såkaldt ”guerilla”-dyrkning udendørs.

Den har en ekstremt kort livscyklus – fra frø til høst – på kun 9 uger, og blomstrer næsten fra frøplante af efter en minimal vegetativ periode.

Efter 9 generationer af nøje udvælgelse, er den stabil og pålidelig uden nogen tendens til udvikling af hermafroditisme eller afvigende fænotyper.

Det er en ovenud begyndervenlig sort, da planten nærmest passer sig selv. Hvis blot den minimumsbetingelser bliver opfyldt vil man i løbet af kort tid stå med taknemmelige mængder afgrøder mellem hænderne.

Smagen og aromaen er udtrykt med strejf af fyrretræ, citrus og søde frugter.

Effekten er energisk, inspirerende og opløftende, og virker afslappende uden sløvhed i kroppen. Den er derfor velegnet til dagbrug og til sociale sammenhænge.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 30-50 cm.

Høsttidspunkt fra frø: 56-63 dage

Udbytte: 25-45 g/plante

THC-indhold: 14%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): LTWVNZ47XU Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen