ETHOS Genetics

ETHOS Genetics: Sublim genetik fra USA

ETHOS Genetics er en af verdens førende frøavlere fra USA. Med fokus på kvalitet, innovation og strenge selektionsprocesser har ETHOS Genetics opnået et enestående ry for at levere frø af højeste kvalitet til dyrkere over hele verden. ETHOS Genetics er en frøavler med base i Denver, USA, og deres genetik har fået en nærmest kultagtig status. ETHOS blev grundlagt til i 1993 af Colin Gordon, der sammen med sit erfarne hold af dygtige avlere har udviklet og produceret spændende hybrider af højeste kvalitet lige siden. Vi er hos Nordland Seeds stolte af at være officiel forhandler af ETHOS Genetics.

Varierede hybrider til ethvert behov

ETHOS's udvalg består af Indica-dominante sorter, der afslapper og beroliger krop og sind, til hæsblæsende Sativer, der skyder dig ud på en psykedelisk rejse. Deres sorter er også kendt for deres ekstremt høje indhold af cannabinoider og terpener, fx CrescendO RBX1, Mandrine Cookies V2, der kan præstere THC-indhold på op til 37%. Andre sorter er spækket med terpener såsom Banana Hammock, Purple Zkittlez, Member Berry m.fl. De tilpasser sig fint alle former for dyrkning, hvad end det er hydroponisk eller i jord. Alt i alt er ETHOS Genetics et ideelt valg for dem, der søger den bedste amerikanske genetik, højt udbytte, himmelske smage og ekstrem psykedelisk effekt.

Fokus på smag, aroma, effekt, potens og udbytte

Derudover vægter de også stabilitet og uniformitet i planterne meget højt, hvilket bl.a. ses ved deres mange BX-krydsninger. De arbejder utrætteligt for at sikre, at deres nye hybrider er stabile og lever op til den højeste kvalitet på markedet. Deres omfattende sortiment har vundet talrige priser i forskellige kategorier ved Cannabis Cups og kan prale af sorter såsom Citradelic Sunset, Original Mandarine Cookies R1, Ethos Apex R1, Fanta Sea RBX og Grape Diamonds R2.

Unikke terpenprofiler fra ETHOS

Når det drejer sig om smag og aroma, regnes ETHOS Genetics for at være blandt de bedste. Deres sorter udmærker sig for deres unikke terpenprofiler. De har et bredt spektrum af innovative smage, der gør, at der altid er noget nyt og spændende at udforske.
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen