Northern Light x Big Bud

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
Medical

187,95 kr.598,95 kr.

Northern Light x Big Bud fra World of Seeds’ “medical collection” en krydsning mellem to legender i cannabisverden. Den tilbyder stærke medicinske egenskaber og rigelige udbytter.


Vælg pakkestørrelse
187,95 kr.
394,95 kr.
598,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Northern Lights cannabis-sorten blev specielt udviklet til indendørs dyrkning og blev hurtigt en topvinder i flere cannabis cups verden over. Den anden halvdel af denne sort er Big Bud; velkendt for sin kæmpe produktion og er ikke overraskende blevet brugt i utallige hybrider.

Den korte, kompakte struktur af Northern Lights og dens modstandsdygtighed overfor skimmel og skadedyr – samt dens hurtige blomstring på 55 dage indendørs, og sent september udendørs – gør den til en perfekt plante til udendørs dyrkning i områder med ugunstige vejrforhold. Bidraget fra Big Bud viser sig i de rigelige udbytter af denne hybrid: 600 g/m2 indendørs og 1.200 g/plante udendørs.

Smagen og duften minder om hårdttræ med antydninger af sød ost.

Den beroligende virkning forårsaget af det høje indhold af CBD gør denne sort til et godt valg til terapeutisk brug. Den vil give en stærk angstdæmpende virkning og er derfor meget nyttig til at bekæmpe stress.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 600 g/m2 (indendørs) 1.200 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Moderat

Varenummer (SKU): 6C4ORAYH1R Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen