Mazar x White Rhino

Feminized photoperiod
Indica effect
Cup Winner
Medical

147,95 kr.462,95 kr.

Mazar x White Rhino fra World of Seeds’ “medical collection” kombinerer to kraftfulde sorter med en introspektiv og afslappende virkning.


Vælg pakkestørrelse
147,95 kr.
306,95 kr.
462,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Mazar i Shariff er en legendarisk cannabis-linje fra området i Afghanistan med samme navn, kendt for sin enorme krystalsproduktion og sin afslappende, fysiske og kropsbetonede virkning.

På den anden side er White Rhino en krydsning mellem Afghan, Brasilien og Sydindien genetikker, kendt for sin stærke og bedøvende virkning, som er meget anbefalet til medicinsk brug, da den lindrer fysisk smerte.

Ved at blande disse to kraftværker får vi en pyramideformet plante med medium afstand mellem stængelleddene og adskillige sidegrene. Den afslutter blomstringen på omkring 55-60 dage. Den har høj modstandsdygtighed overfor svamp og skadedyr.

Blomsterproduktionen er høj, især når man bruger intensive dyrkningsteknikker såsom Sea of Green (SOG), hvor den nemt giver 500g/m2 topskud. Derudover vil krystallerne dække hver enkelt blomst.

Cannabinoidniveauerne er høje og når op på 20% THC, så den giver en meget afslappende, meditativ virkning med høj grad af introspektion.

Aromaen og smagen er intens, med subtile frugtagtige noter, der ledsager den søde sirup-duft.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 900 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 2N2OW98F2R Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen