Afghan Kush x Yumbolt

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical

134,95 kr.434,95 kr.

Afghan Kush x Yumbolt fra World of Seeds’ “medical collection” er resultatet af en krydsning mellem deres egen Afghan Kush, en 100% Indica-sort, der stammer fra kush-stammer dyrket i et lille område i det nordlige Afghanistan i Hindu Kush-bjergkæden, og Yumbolt, en oldschool Afghan-sort, der trivedes i Humboldt County-bjergene i Californien i 1970’erne.


Vælg pakkestørrelse
134,95 kr.
283,95 kr.
434,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Afghan Kush x Yumbolt producerer topskud, der modnes på 50-55 dage indendørs og kan høstes fra slutningen af september til begyndelsen af oktober udendørs.

Planten vokser ikke meget og vil have en mellemstor form. Denne sort har god modstandsdygtighed overfor skimmel og skadedyr, hvilket gør den velegnet til områder med vanskelige forhold.

Effekten af denne hybrid er tydeligt medicinsk, afslappende og bedøvende, perfekt til at slappe af efter en stressende dag.

Afghan Kush x Yumbolt vil hjælpe dig med at overvinde hverdagens udfordringer og er ideel for personer, der lider af stress. Duften og smagen er typisk for Indica-sorter med antydninger af krydderier og røgelse og noter af peber, der kan mærkes under forbrug.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 50-55 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 900 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): JBZ5G1CV5W Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen