Afghan Kush x White Widow

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical

142,95 kr.462,95 kr.

Afghan Kush x White Widow fra World of Seeds’ “medical collection” er resultatet af en krydsning mellem to genetikker med stærkt medicinsk potentiale, der vil give kompakte planter med kraftfuld virkning og hurtig blomstring.

Vælg pakkestørrelse
142,95 kr.
306,95 kr.
462,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Afghan Kush x White Widow er sammensat af den oprindelige Afghan Kush, en genetik der vokser i bjergene i Hindu Kush i det nordlige Afghanistan, og den legendariske White Widow, der har været udbredt i cannabis-miljøet i over ti år.

Resultatet af mødet mellem Indien og Brasilien giver planter, der producerer mange krystaller med stærk terapeutisk værdi og som vil blomstre indendørs på 55-60 dage og kan høstes i de første uger af oktober udendørs.

Udbyttet kan nå op på 500 g/m2 indendørs og 800 g/plante udendørs. Denne genetik kan dyrkes i områder med meget fugt på grund af dens modstandsdygtighed overfor skimmel. Den har også god modstandsdygtighed overfor skadedyr, så det er en nem plante at dyrke.

Duften fra dens tørrede topskud minder om røde frugter med kraftige blomsteragtige noter, der giver en smag af vilde bær.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 800 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): T74DXNW27W Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen