Mazar x Great White Shark

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical

138,95 kr.441,95 kr.

Afghan Kush x White Widow fra World of Seeds’ “medical collection” er resultatet af en krydsning mellem to genetikker med stærkt medicinsk potentiale, der vil give kompakte planter med kraftfuld virkning og hurtig blomstring.

Vælg pakkestørrelse
138,95 kr.
292,95 kr.
441,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Mazar x Great White Shark fra World of Seeds’ “medical collection” er en 100% Indica med karakteristika fra begge forældre, der producerer op til 500 g/m2 på 55-60 dage.

Resultatet ved krydsningen mellem de to velkendte Indica-sorter i cannabis-verdenen – Mazar i Sharif og Great White Shark – er en cannabis med en kraftig afslappende virkning, der kombinerer det bedste fra begge forældre for at komme tæt på den perfekte Indica.

Det er en busket sort med kraftige træagtige, stærke stængler, der minder om Super Skunk, men også den brasilianske og sydindiske afstamning af Great White Shark.

Den har høj modstandsdygtighed overfor svamp og skadedyr, hvilket gør udendørsdyrkning i fugtige klimaer nemmere.

I en blomstringsperiode, der varer 55-60 dage, genererer den et afkast på 500 g/m2 en enormt produktion af krystaller, der kommer fra Mazar cannabis-forælderen, samt duften fra Shark. Den kombinerer perfekt kraften og virkningen af begge.

Den får således tætte, runde topskud med en sød duft af hårdtræ og en fysisk, bedøvende og introspektiv virkning – takket være dens 20% THC – hvilket gør den interessant til medicinske formål.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 900 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 27QX3I2DF9 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen