Afghan Kush x Skunk

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical

139,95 kr.442,95 kr.

Afghan Kush x Skunk fra World of Seeds’ “medical collection” er en sort med stærk terapeutisk værdi, produceret af World of Seeds. Det er resultatet af en krydsning mellem Afghan Kush, en plante fra det nordlige Afghanistan i Hindu Kush-bjergene, og den berømte Skunk #1.

Vælg pakkestørrelse
139,95 kr.
284,95 kr.
442,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Afghan Kush vil give kompakte topskud og en mere overdådig produktion af cannabinoider. Den legendariske Skunk #1 vil tilføre hybridstyrke til denne rene sort og øge både høstudbyttet og den medicinske værdi af Afghan Kush x Skunk.

Det er en smuk plante, der kan producere frodige høstudbytter på op til 500 500 g/m2 indendørs. Blomstringen tager kun 55-60 dage. Udendørs kan høsten foretages i de første uger af oktober. Takket være dens modstandsdygtighed overfor skimmelsvamp og skadedyr, kan den dyrkes i områder med ugunstige forhold.

Topskuddene afgiver en aroma, der minder om fyrretræer med nogle citrusnuancer. De tørrede blomster vil have en træagtig smag med søde undertoner. Virkningen er kraftig på grund af det høje indhold af THC og vil give en stærk medicinsk effekt.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 900 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): S4ES8B59BW Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen