Afghan Kush Special

Feminized photoperiod
Indica effect

214,95 kr.679,95 kr.

Fantastisk mix af forskellige Afghan Kush-landracer.


Vælg pakkestørrelse
214,95 kr.
449,95 kr.
679,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Afghan Kush Special fra World of Seeds blev skabt fra en Super Indica, der blev udvalgt fra Kush-linjen fra Hindu Kush-bjergene. Ved hjælp af krydsninger mellem forskellige fænotyper og med stor tålmodighed, er styrkerne blevet fremhævet ved denne fabelagtige sort.

Dette er en cannabis-plante, der vokser med en træagtig og stærk struktur, med en hovedstamme, der vokser ligesom en raket, omgivet af mange sidegrene, der hjælper med at øge produktionen.

Hvis den plantes direkte i jorden, får man en mellemstor plante med buskagtig form, mens den, når den plantes i potter, udvikler en enkelt kæmpe hovedtopskud.

Egenskaberne ved denne 100% Indica stammer fra krydsning af stærke hanner og hunner af denne landrace-variant for at styrke dens stærke narkotiske og produktive egenskaber. Modstanden mod meldug og skadedyr er høj.

Den har en kæmpe produktion af krystaller og er meget aromatisk. Den fantastiske duft består af ædeltræ og afghansk hash. Effekten er meget kraftig og narkotisk, og virker stærkt afslappende på sind og krop.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 100% Indica / 0% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2 (indendørs) 800 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 20%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 3KKJ2I2TE8 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen