NYC Sour D Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect

69,95 kr.487,95 kr.

NY Diesel x Sour Diesel Auto

Er du klar til at opleve en af Mike Tysons yndlingssorter? Den legendariske bokser hjalp med at udvikle denne sort, og han forelskede sig hurtigt i dens energiske virkninger, beroligende egenskaber og sjældne gasagtige smag og aroma. Lær alt, hvad du har brug for at vide om denne sort for at se, om den fortjener en plads i dit ringhjørne.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
174,95 kr.
262,95 kr.
487,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

NYC Sour D Auto: Kognitive virkninger med kraftfulde terpener

RQS har indgået et eksklusivt samarbejde med Tyson 2.0 og gør nu Mike Tysons skræddersyede cannabisfrø tilgængelige for alle. Nedenfor kan du lære mere om NYC Sour D Auto, som er en af de hurtigste i rækken.

Genetik: Når NY Diesel møder Sour Diesel Auto

NYC Sour D Auto er let og hurtig, og den arvede sine agile, men hårdtslående egenskaber fra NY Diesel og Sour Diesel Auto. Denne dynamiske duo skabte en efterkommer med en sativa-domineret genetisk profil, der står klar i dit ringhjørne, når du har brug for et boost.

NYC Sour D Auto: virkninger, smag og aroma

Når gongen lyder, går NYC Sour D Auto hurtigt i offensiven. Det er kun et spørgsmål om sekunder efter du har taget det første hiv, at du mærker en bølge af eufori, kreativ tænkning og fysisk afslapning. Udover sortens behagelige virkninger, leverer NYC Sour D Auto også en meget sjælden smag af brændstof, surhed og lime.

Vækstegenskaber: Hvordan klarer denne Tyson 2.0-sort sig?

Cannabissorten NYC Sour D Auto hører helt klar hjemme i fluevægtklassen. Denne automatisk blomstrende sort kan holdes på 80 cm i højden indendørs, hvis den trænes korrekt. Til gengæld belønner den dig med op til 500 g/m2 allerede 12 uger efter, at den spirer op af jorden. Udendørs kan den blive 150 cm høj og producerer op til 180 gram pr. plante.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica / 25% Sativa / 5% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-100 cm (indendørs) 120-150 cm (udendørs)

Blomstringstid 56-70 dage

Udbytte: 450-500 g/m2 (indendørs) / 140-180 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 4M1Y6RKDLA Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen