Dynamite Diesel

Feminized photoperiod
Balanced effect

74,95 kr.559,95 kr.

Sour Diesel x Skywalker OG

Dynamite Diesel er en potent cannabissort med et højt THC-indhold og masser af jord- og frugtagtige terpener. Denne sort slår hårdt, hver gang du ruller den i en joint. Forbered dig på en hårdtslående oplevelse, der efterlader kroppen afslappet og hjernen klar og kreativ. Vi anbefaler dog, at du tager det stille og roligt for at undgå en ubehagelig knockout.

Vælg pakkestørrelse
74,95 kr.
203,95 kr.
299,95 kr.
559,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Dynamite Diesel: Et slag lige mellem øjnene

Royal Queen Seeds har slået sig sammen med Tyson 2.0 for at gøre vores cannabissorter i mesterklasse tilgængelige i frøform. Nedenfor kan du lære mere om Dynamite Diesel – den vil slå dine bekymringer ud af ringen!

Genetiske egenskaber af Dynamite Diesel: en efterkommer af Sour Diesel og Skywalker OG

Dynamite Diesel er opkaldt efter Mike Tysons tidlige kælenavn: Kid Dynamite. Sorten stammer fra de legendariske forældre Sour Diesel og Skywalker OG. Disse hårdtslående sorter er kendte for deres kraftfulde smag og opkvikkende virkninger. Sammen resulterede de i en genetisk profil bestående af 65% indica- og 35% sativa-genetik.

Virkninger, smag og aroma af Dynamite Diesel-frø: eufori og styrke

Dynamite Diesel-sorten har et THC-indhold på 22%, hvilket placerer den i cruiserweight-divisionen. Den starter typisk med at gå efter kroppen, så forbered dig på at føle dig afslappet og sofabundet. Kort efter retter Dynamite Diesel sin opmærksomhed mod hovedet. Du kan forvente udbrud af eufori og kreativitet, der vil gøre dig i humør til at finde måder, du kan realisere dine nye ideer på. Samtidig vil du opleve den lækre jordagtige smag med noter af citrus og peber fyrre op under dine smagsløg for hvert hiv.

Dyrkningsegenskaber af Dynamite Diesel-frø: Ekstraordinær kraft

Dynamite Diesel leverer et fantastisk show i dyrkningsrum og haver. Den har en tæt krone med masser af vækstspunkter, der er nemme at håndtere og skole. Indendørs planter bliver op til 100-150 cm høje og producerer op til 550 g/m2 efter en blomstringstid på cirka 9 uger. Udendørs bliver planterne op til 200 cm høje og producerer op til 675 gram pr. plante, som er klar til høst i oktober

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 65% Indica / 35% Sativa

Område: Indendørs

Højde: 100-150 cm (indendørs) 150-200 cm (udendørs)

Blomstringstid 63-70 dage

Udbytte: 500-550 g/m2 (indendørs) / 625-675 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 22%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): D787N9XH99 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen