Corkscrew Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
Fruity

84,95 kr.569,95 kr.

Cherry Pie Auto x Tangie

Giv din have et løft med ægte champion-genetik. Corkscrew Auto er en jacked sort skabt af RQS og Tyson 2.0, der byder på en opløftende, energiboostende uppercut og søde tropiske frugtaromaer. Dyrk den i din have i dag, og nyd en tung høst i sværvægterklassen på kun 13 uger!

Vælg pakkestørrelse
84,95 kr.
209,95 kr.
318,95 kr.
569,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Corkscrew Auto: Et boost af opløftende energi

Mike Tysons corkscrew kan slå selv de største og sejeste modstandere i gulvet. Corkscrew Auto, som er skabt i samarbejde med Tyson 2.0 og RQS, er et hårdtslående bevis på Mikes Iron Fist. Sorten leverer et opløftende, energiboostende slag lige i tindingerne. Dyrk den i din have eller dit telt i dag, og gør dig klar til at blive blæst omkuld af denne kraftfulde sværvægtersort.

Corkscrew Auto: Efterkommeren af Cherry Pie Auto og Tangie

Denne sort er skabt ved at kombinere gener fra Cherry Pie Auto og Tangie. Det er en kompakt plante, der er hårdfør, nem at dyrke og rig på lækker smag og aroma. Det er en lettere sativa-domineret sort, som er klar til høst allerede ca. 13 uger efter spiring.

Virkninger, smag og aroma af Corkscrew Auto: En sød og lækker nydelse fyldt med energiboostende kraft

Corkscrew Auto er en lækker godbid, der passer til enhver lejlighed. Denne automatisk blomstrende plante indeholder 19% THC og den rammer dig med en uppercut lige i tindingerne, hvilket giver et næsten øjeblikkeligt sus af cerebral energi, der vil løfte dit humør og efterlade dig social, kreativ og fokuseret. Derudover er dens rige harpiks spækket med søde, tropiske terpener, der producerer aromaer og smag med noter af sød citrus, ananas og andre modne frugter. Den er perfekt til ethvert tidspunkt på dagen, hvor du er i humør til et opløftende, energifyldt boost.

Vækstegenskaber for Corkscrew Auto: Pålidelig og hurtigt i mål

Der er ingen sort, der kommer i vores katalog, hvis den ikke kan prale af fremragende vækstegenskaber. Corkscrew Auto består af 55% sativa-, 45% indica- og et strejf af ruderalis-gener, hvilket gør den til en hårdfør, kraftfuld og hurtigblomstrende autoplante, der klarer sig godt både indendørs, udendørs og i drivhuse. Denne tætte buskagtige plante vil være fyldt med tunge topskud, der svømmer i søde, potente krystaller allerede 12-13 uger efter, at du har sået dine frø. Corkscrew Auto-planterne bliver typisk 70-100 cm høje indendørs, og udendørs kan planterne nå op på 170 cm. Når det bliver høsttid, kan disse sværvægtere levere tunge udbytter på 450-500 g/m2 indendørs og 90-175 gram pr. plante udendørs. Gå ikke glip af chancen for at dyrke en ægte mester i løbet af denne sæson!

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 40% Indica / 55% Sativa / 5% Ruderalis

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-100 cm (indendørs) 120-150 cm (udendørs)

Blomstringstid 56-70 dage

Udbytte: 450-500 g/m2 (indendørs) / 90-175 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 19%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 3B54TW43SC Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen