French Macaron

Feminized photoperiod
Balanced effect
Cup Winner
High Yield

189,95 kr.447,95 kr.

French Macaron cannabisfrø fra T.H. Seeds er en prisvindende Indica-dominant sort, skabt ved krydsning mellem Gelato 33 og deres egen French Cookies. Den kombinerer på perfekt vis de bedste kvaliteter fra disse to overdådige sorter, og er en eksplosiv hybrid med højt udbytte og saftige, delikate smage.

Den gør sig særlig bemærket for sit æstetiske udseende og tætte, kompakte, krystalliserede topskud og søde aroma.

Vinder af 1. Pladsen i kategorien ”Indica” ved Expogrow Irun, 2017.

Vælg pakkestørrelse
189,95 kr.
447,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

French Macaron er en forbløffende smuk, energisk, højtydende, medium-størrelse cannabis, der tilbyder gavmilde mængder af sublime afgrøder. De mørke topskud er store, tætte og komplet dækket af de skønneste krystaller.

Den trives indendørs og bliver omkring 90-110 i højden. Den responderer godt på beskæring, og kan give et seriøst afkast på op til 600 g/m2; dette kun efter 63 dage i blomst.

Udseendemæssigt er den unik og en fryd for øjet. Topskud og blade antager i sidste del af blomstringen smukke lilla nuancer, der skaber en smuk kontrast til orange pistiller.

Grundet topskuddenes utrolige tæthed er det vigtigt, at sørge for god ventilation, for at undgå mug.

Smagen og aromaen er udsøgt og kombineret noder af brændstof og moskus på en sød og tung cremet baggrund. Den vil med garanti henrykke selv de mest krævende connoisseurs.

Effekten er øjeblikkelig, svært afslappende, euforisk og glædesskabende. Den udvikler sig efter noget tid til en følelse af søvnighed og en glubende appetit. Den er perfekt til at afstresse og slappe af efter en lang dag.

Den dybe fysiske effekt vil appellerer til medicinske patienter, der søger lindring fra angst, depression, søvnløshed og kroniske smerter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: 90-110 cm

Blomstringstid: 63 dage

Udbytte: 500-600 g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 85OHFUQELF Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen