Pineapple Poison

Feminized photoperiod
Balanced effect
Fruity

589,00 kr.

Pineapple Poison cannabisfrø fra Super Sativa Seed Club er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem en old-school Pineapple skunk og Durban Poison. Målet var at skabe en stærk og hårdfør Sativa med en ny og kompleks terpenprofil.

Resultatet er en robust og energisk Sativa med overordnede fremragende kvaliteter og en unik terpenprofil, der er super lækker.


Vælg pakkestørrelse
589,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Pineapple Poison er en hårdfør, let-at-dyrke, energisk voksende, medium/stor-størrelse cannabis, der udvikler en stærk Sativa-struktur med stærke og robuste grene.

Topskuddene er generøst krystalliserede og kompakte (særligt for en Sativa).

Under den vegetative fasen ligner den en Indica med meget store og kødfulde blade, men strukturen er mere Sativa. Dog strækker den sig ikke helt vildt ligesom de mere rene Sativaer.

Dens hårdførhed udviser den ikke blot ved sine kraftige grene, men også ved sin betydelige modstandsdygtighed over for temperatursvingninger og luftfugtighed.

Smagen og aromaen er eksotisk, sød og frugtig med stærke noder af anis.

Effekten er potent og har en god balance mellem det fysiske og det cerebrale. Den starter ud som euforisk, og opløftende. Det er en kreativ rus, der giver energi og afslapper på samme tid. Perfekt til kreative gøremål eller i kombination med andre hyggelige gøremål.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 40% Indica / 60% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 63-70 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): G4RO58I4RV Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen