Ripped Budda

Regular-photoperiod
Medical

689,00 kr.

Ripped Budda cannabisfrø fra Subcool’s The Dank er en Indica-dominant sort, fremavlet ved krydsning mellem Bubba Kush Pre-99, en meget potent Indica, og Jack The Ripper, en særdeles krystalliseret Sativa-dominant sort med højt indhold af THC og THCV.

Resultatet er en fremragende cannabis, der har en vild krystalproduktion og en fantastisk inspirerende, kreativitetsforøgede, beroligende – meditations/Buddha-agtig – effekt.

Det er en hybrid med stor terapeutisk/medicinsk potentiale særlig ift. smerter, depression og angst.

Vælg pakkestørrelse
689,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Ripped Budda er en potent, robust, medium-størrelse cannabis, der producerer en moderat mængde topskud, der til gengæld er vanvittigt krystalliserede og lækre.

For at udløse dens fulde potentiale, skal den toppes tidligt og vækstes til en busket plante, før den sættes i blomst.

I den vegetative fase bør man ligeledes identificere Bubba Kush-fænotypen, som kun strækker sig x2 i blomstringen. Denne fænotype bør vækstes i 10-12 uger før blomst, for at maksimere størrelsen og derved udbyttet. Dette er den mest almindelige fæno.

Den anden primære fænotype er domineret af Jack The Ripper, er Sativa-dominant, og strækker sig x4 i blomst. Denne skal kun have 6-8 uger i vækst inden blomst, da den ellers bliver for stor.

Smagen og aromaen er en skøn med mange kompositioner og forskellige kombinationer. Der er kirsebær, Kush, hash, solbær og Zkittlez; nogle fænotyper har en udpræget tung aroma af citron. Særligt fænotypen, der smager af kirsebær og Zkittlez, er super eftertragtet.

Effekten er potent og harmonisk balanceret mellem det fysiske og det cerebrale. En snigende beroligende følelse manifesterer sig, og afslapper både krop og sjæl. Sideløbende stimulerer den med mental klarhed kreativiteten og virker opløftende, inspirerende og glædesskabende – du vil føle dig som Buddha i Nirvana.

Medicinsk/terapeutisk er den fremragende til lindring af smerter, angst, depression og stress.

Specifikationer

Type/køn: Regulær

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: Medium

THC-indhold: 19,5%

CBD-indhold: 0,3%

Varenummer (SKU): A1SJ9OI4MX Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen