Jack The Ripper

Regular-photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
Medical

849,00 kr.

Jack The Ripper cannabisfrø fra Subcool’s The Dank er en Sativa-dominant sort, skabt ved at krydse Jack’s Cleaner og Space Queen.

Det er en 8 ugers Sativa Haze – beskrevet som en ægte seriemorder –, særlig bemærket for sin utrolig markante citronduft og tunge krystalproduktion. Den er i manges øjne en af de bedste Hazes, der nogensinde er blevet lavet.

Det er en berømt og berygtet sort, der tillige blev opført på High Times 2006 Top 10-liste over verdens bedste cannabis.

Vinder af:

2. Pladsen “Sativa” ved Spannabis Cannabis Champions Cup, 2017
5. Pladsen “Sativa” ved The Karma Cup, 2017

Vælg pakkestørrelse
849,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Jack The Ripper er en brutal, hurtigblomstrende, stor cannabis, der udvikler lang afstand mellem stængelleddene med delikate, trekantede/spyd-formede Sativa-topskud, der ikke er specielt fede, men til gengæld er voldsomt krystalliseret og aromatiske.

Den omfattende krystalproduktion begynder allerede ved dag 12 efter 12/12 i blomst, men får fuld pedal omkring dag 50.

Den har tendens til at strække sig en del. Den præsterer derfor bedst, hvis den bliver toppet tidligt, og får en kort vegetativ periode. Afkastet er moderat/stort og efterbehandlingen er moderat nem.

Den har to primære fænotyper, der begge har en aroma af Lemon Haze og kort blomstringstid. Kig efter den korte fænotype, hvor topskuddene svulmer sent op; den regnes for den bedste af Subcool selv. Smagen og aromaen er virkelig udtrykt og består af citron, fyrretræ, mango på en tung baggrund af Haze.

Effekten er sniger op bag på en, og virker umiddelbart meget tilforladelig. Derefter rammer den hårdt og er nådesløs. Du vil pludselig finde dig selv i en dyb euforisk, meditativ tilstand, der er intens og langtidsvarende, energisk samt visuelt og tankemæssigt stimulerende.

Terapeutisk er den god til lindring af smerter, kvalme, stimulering af appetit samt mod paranoia.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Høj

Blomstringstid: 56-70 dage

Udbytte: Moderat/stort

THC-indhold: 14-18%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): X8216II2W8 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen