Silver Haze #9

Feminized photoperiod
Sativa effect

429,00 kr.819,00 kr.

Silver Haze #9 cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Sativa-dominant sort afledt ved krydsningen mellem en Northern Lights#5 x Haze og en udvalgt Haze #9.

Resultatet er en produktiv og hårdfør hybrid, der kombinerer de skønne kendetegn fra Haze med Northern Lights hurtige blomstring. Det er en sort, der har nydt stor anerkendelse blandt cannabis-entusiaster siden dens undfangelse i 90erne.

Vælg pakkestørrelse
429,00 kr.
819,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Silver Haze #9 er en smuk, stor, energisk cannabis, der udvikler masser af kompakte, krystalliserede topskud. Den udvikler relativt færre blade end den gennemsnitlige cannabis, hvilket gør den nem og hurtig at efterbehandle.

Den godt kan lide at strække sig i blomstringen, hvorfor det er nødvendigt at holde et vågent øje med den i vækstperioden, og tage forholdsregler for at den ikke bliver for stor. Den er særdeles velegnet til SOG og SCROG.

Den er en anelse følsom over for høje temperaturer, så det kan være nødvendigt at holde lampen lidt højere over planterne end normalt.

Smagen og aromaen er virkelig intens med noder af citron, fyrretræ, røgelse, Haze og krydderier.

Effekten er potent; hovedsagelig cerebral og euforisk, og er ideel til kreative aktiviteter samt gode stunder i godt selskab.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 20% Indica / 80% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Stor

Blomstringstid: 65-75 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 2HUSJ2X7I4 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen