Sensi Skunk

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering

229,00 kr.329,00 kr.

Sensi Skunk cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Indica-dominant sort fremavlet ved krydsning mellem en Skunk #1 og en Afghan-sort.

Resultatet er en klassisk skunk-hybrid, der har høstet anerkendelse i Europa i mere end 20 år. Det er den perfekte Skunk-sort med kendetegn fra Sativa.

Vælg pakkestørrelse
229,00 kr.
329,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Sensi Skunk er en produktiv, let-at-dyrke, medium-størrelse, energisk cannabis, der blomstrer hurtigt og producerer tætte topskud dækket af tykke lag krystaller.

Det er en helt igennem nem sort; lige fra frø til høst. Den vokser og trives uden særlige hensyn og kan fint tolerere høje gødningsmængder – det er med andre ord svært, at mislykkedes med Sensi Skunk.

Takket være dens afghan-genetik har den et højt stofskifte og blomstrer hurtigt. Den omtrent fordobler sin størrelse i løbet af blomstringen og kan være klar til høst på under 50 dage.

Dens eneste ulempe er dog, at den ikke er specielt modstandsdygtig over for høj luftfugtighed, og den bør derfor ikke dyrkes steder med utilstrækkelig ventilation.

Smagen og aromaen er utrolig sød med strejf af citrus og sandeltræ.

Effekten er kraftig og afslappende, og giver en langtidsvarende kropslig følelse af afslapning. Den er ideel til afstresning.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 45-55 dage

Udbytte: Stort

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): UH65I5OG3A Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen