Michka

Feminized photoperiod
Sativa effect
Fruity

259,00 kr.499,00 kr.

Michka cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Sativa-dominant sort opkaldt efter den franske forfatter og cannabisaktivist, Michka Seeliger-Chatelain.

Dens skabelse var faktisk et rent tilfælde i forbindelse med at Sensi’s avlere arbejdede på sorten Eagle Bill. Resultatet er en fabelagtig Sativa bemærket for dens potens, afkast såvel som dens ekstraordinære aroma.

OBS: Denne sort er limited edition og er ikke en fast del af Sensi Seeds sortiment.

Vælg pakkestørrelse
259,00 kr.
499,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Michka er en høj og smuk cannabis, der vokser energisk og stærkt, og hvis aroma er yderst fremtrædende. Det er en rigtig connoisseur-sort.

De generøse afgrøder er store, tykke, limegrønne og dufter af citronsyre. Topskuddene er ikke luftige, som man ofte ser hos Sativaer, men er tætte og kompakte med meget få blade. Dette gør den let at efterbehandle.

Den har ikke særlig mange sidegrene, men gror mere i højden, hvor den danner ét stort centralt topskud. Det er derfor vigtigt, at den har masser af plads til rådighed, da den ynder at strække sig en hel del. Medmindre man har lofthøjden til det, er den bedst kultiveret i SOG og SCROG.

Michka er ikke en svær cannabis, at dyrke, men den kan alligevel ikke anbefales til nybegyndere. Foruden dens højde og lidt lange blomstringstid, gør dens tætte topskudsstruktur den sårbar over for mug over for mug. Det er derfor vigtigt at der er 100% styr på ventilationen og luftfugtigheden.

Smagen og aromaen er citron-agtig og meget intens; den blander citron med strejf af grapefrugt, der kan blive sødlige, hvis den bliver curet ordentligt.

Effekten er potent, primært cerebral og opløftende, og er perfekt til kreative aktiviteter og artistisk udfoldelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 20% Indica / 80% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Stor

Blomstringstid: 75-85 dage

Udbytte: Medium

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 9Y6H5CU4HH Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen