Mexican Sativa

Regular-photoperiod
Sativa effect

189,00 kr.

Mexican Sativa cannabisfrø fra Sensi Seeds er som navnet antyder en Sativa-dominant sort. Den er afledt fra krydsning mellem en Mexico, Pakistan Hash Plant og Durban.

Selvom dens ophav umiddelbart lyder som en risikabel kombination, er resultatet ganske fremragende. Hurtigvoksende, resistent, eksotiske smage og potens er blot nogle af de fantastiske karakteristika denne sort kan byde op.

Vælg pakkestørrelse
189,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Mexican Sativa er en klassisk sort, der udvikler 3 forskellige fænotyper: Én meget Sativa-dominant, én mere Indica-dominant og en tredje, der er en blanding.

Alle 3 fænotyper har dog det til fælles, at det er store planter der producerer masser af store, aflange topskud. I blomstringen har de tendens til at strække sig en hel del, hvilket man skal være opmærksom på.

Sorten er meget modstandsdygtig over for mug.

Aromaen er frisk og klar med strejf af sandeltræ, blomster og fyrretræ. De tørrede topskud har mange nuancer i smagen og er virkelig overraskende: Lakrids, citrus, jord, krydderier og træ.

Effekten er potent, euforisk og langtidsvarende, og er i stand til at frembringe en ukontrolleret strøm af latter. Den er perfekt til sjove stunder med venner og til at gøre daglige gøremål mere interessante.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: 15% Indica / 85% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Stor

Blomstringstid: 50-70 dage

Udbytte: Medium

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8TIMSK694B Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen