Big Bud

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical
High Yield

429,00 kr.819,00 kr.

Big Bud cannabisfrø fra Sensi Seeds er en Indica-dominant sort, fremavlet ved krydsning mellem en Skunk #1 og en Northern Lights x Big Bud.

Resultatet er en bemærkelsesværdig højtproducerende cannabis med super hurtig blomstringstid.

Vælg pakkestørrelse
429,00 kr.
819,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Big Bud vokser sig til en vidunderlig, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der producerer generøse mængder af tykke og kompakte topskud dækket af et tykt lagt krystaller.

Det er derfor nærmest en nødvendighed, at bruge støttepinde eller net i blomstringen, for at grenene ikke knækker under vægten af de tunge blomster.

Den er perfekt til kommercielt brug, modstandsdygtig over for mug og skadedyr, og egner sig til alle gromedier og kultiveringsmetoder såsom hydroponik, SOG, SCROG etc.

Ydermere er den god som moderplante, da den er nem at holde lille, men producerer samtidigt mange stiklinger, der hurtigt slår rødder.

Smagen og aromaen er virkelig intens med noder af citrus, sandeltræ, Skunk og krydderier.

Effekten er kraftig, dejligt afslappende og langtidsvarende. Den er ideel at nyde sammen med venner og til rolig rekreation alene.

Medicinsk er den gavnlig for personer der lider af bl.a. PTSD, depression, angst og stress. Den afslappende effekt kan desuden reducere muskelspændinger og symptomer på smerter, men pga. dens høje THC-indhold er der dog sideeffekter i form af tunghed i kroppen og generel sløvhed, hvilket man bør være opmærksom på.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 85% Indica / 15% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 50-65 dage

Udbytte: XXL (500-600 g/m2)

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): Y48SDSI4B5 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen