Radical Juice Auto

Feminized Autoflowering

189,00 kr.299,00 kr.

Radical Juice Auto cannabisfrø fra Ripper Seeds er en Indica-dominant hybrid, der stammer fra krydsningen af Tropicana Cookies og Runtz Auto. Begge forældre er kendt for deres frugtagtige terpen-profiler, der spænder fra sprudlende citrus til tropiske frugter.

Resultatet af dette kryds er derfor ikke overraskende en cannabis, der vil imponere med sin lækre eksotiske frugtaroma og store produktion af krystaller, hvilket gør den til et glimrende valg til forskellige cannabis-ekstraktioner.

Vælg pakkestørrelse
189,00 kr.
299,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Radical Juice Auto er let at dyrke og producerer rigelige afgrøder inden for en rimelig 70-75 dages dyrkningscyklus fra frø til høst.

For at opnå optimale resultater anbefales det at dyrke Radical Juice Auto i en stor potte på mindst 10L og give maksimal lys for at fremme væksten af store, topskudsfyldte planter. Topskuddene er generøst krystalliseret og særdeles rige på terpener og cannabinoider.

Smagen og aromaen er tropisk frugt, domineret af noter af citron og ananas med en sød og cremet undertone og subtile strejf af benzin.

Effekten er kraftig og fremmer følelser af positivitet, kreativitet og fysisk afslapning.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: Medium

Høsttidspunkt fra frø: 70-75 dage

Udbytte: Højt

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): W35C37MAQG Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen