Wappa

Feminized photoperiod
Balanced effect
Cup Winner
Fruity

159,00 kr.419,00 kr.

Wappa cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica-dominant sort, skabt ved tilbagekrydsning af en sød Skunk, hvor kun de største og saftigeste planter fra hver generation blev udvalgt.

Resultatet er en prisvindende cannabis, og er blandt Paradise Seeds mest populære sorter takket være nemheden, hvormed den dyrkes, dens generøse produktion af topskud og effekten af slutproduktet.

Vinder af bl.a.:

1. Pladsen ved Cannabis Champs Cup – Toronto Canada 2014
3. Pladsen ved Copa de Canarias 2011
3. Pladsen ved Copa Chusca Florida (Outdoor) – Chile 2018

Vælg pakkestørrelse
159,00 kr.
229,00 kr.
419,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Wappa er en imponerende, bastant, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, lille/medium-størrelse cannabis, der producerer store mængder afgrøder på forbløffende kort tid.

Den blomstrer på kun 55-65 dage, og udvikler et tykt hovedtopskud og talrige sidegrene ligeledes fyldt med store, tætte topskud.

Dens lave højde og statur, gør den ideel til indendørs arealer med begrænset plads. Det er en hårdfør og robust plante, kendt for dens stabilitet og begyndervenlighed.

Paradise Seeds har en dyrkningsvejledning til Wappa, som kan findes her: Grow Report.

Den har ydermere et taknemmeligt blad-til-blomst-forhold, hvilket gør efterbehandlingen til et hurtigt overstået kapitel; en drøm for enhver gartner.

Smagen og aromaen er udtrykt og dybt frugtig.

Effekten er intens, men ikke overvældende. Den synker ind i kroppen og giver en afstressende og beroligende følelse, dog uden nogen form for tunghed. Den giver en glad og aktiv cerebral rus, der giver dig lyst og motivation til at lave ting. Den er derfor særdeles god til dagtimerne, og til at være aktiv om aftenen. Den er desuden populær blandt medicinske patienter.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 55-65 dage

Udbytte: 450 g/m2

THC-indhold: Over 20%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): U59V6XSUR5 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen