Lucid Bolt

Feminized photoperiod
Balanced effect
Fruity
Medical

179,00 kr.499,00 kr.

Lucid Bolt cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica-dominant sort, hvis ophav – udover at den stammer fra en klassisk sort – er ukendt.

Det er en mysterisk mix af Indica og Sativa, der kombinerer medicinske egenskaber og fornøjelse; en energiboost til hjernen og afslapning for kroppen.

Vælg pakkestørrelse
179,00 kr.
269,00 kr.
499,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Lucid Bolt er en stærk, hurtigblomstrende, robust, cannabis, der udvikler et stort, eksotisk-udseende centralt topskud akkompagneret af sekundære topskud på dens sidegrene, der drypper af krystalliseret rigdom.

Den blomstrer færdig på blot 8-9 uger og responderer godt på træning. Den kan fint stå alene eller indgå i SOG og SCROG-setups, hvilket blot vil forøge dens produktivitet.

Hvis nogen form for diskretion ønskes, er det en nødvendigt at bruge et godt kulfilter, da aromaen er ganske stærk og gennemtrængende.

Smagen og aromaen er sød og frisk med klare noder af citronsyre.

Effekten er potent og en perfekt kombination af Indica og Sativa: Den opløfter sindet, skaber klarsyn og afslapper kroppen. Siden dens introduktion har den været populær hos medicinske såvel som rekreationelle brugere.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 70% Indica / 30% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: 17-21%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): XR3A188788 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen