Jacky White

Feminized photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
Medical

249,00 kr.679,00 kr.

Jacky White cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Sativa-dominant sort, afledt ved krydsning mellem de to legendariske klassikere Jack Herer og White Widow.

Det er et fantastisk mix, og resultatet er – ikke overraskende – en fremragende cannabis med hurtigblomstrende egenskaber og stort udbytte.

Den har således vundet 3. pladsen i Sativa-kategorien ved IC 420 Growers Cup (2009).

Vælg pakkestørrelse
249,00 kr.
379,00 kr.
679,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Jacky White er en meget robust, stabil, højtproducerende, medium-størrelse cannabis, der blomstrer hurtigt og udvikler talrige lange sidegrene fyldt med topskud.

Det har ry for at være yderst stabil, hvilket betyder at den yder konsistent og ensartet fra gang til gang.

Da den har tendens til at strække sig en del grundet dens Sativa-genetik, anbefales det at beskære den tidligt eller træne den i den vegetative fase. Hvis den bliver trænet/toppet/får plads nok at boltre sig på, vil man kunne opnå forbløffende stærke resultater.

På trods af dette er den dog ukompliceret at dyrke, og kan derfor anbefales alle, begyndere såvel som erfarne dyrkere.

Den er ydermere naturlig hårdfør og har udviser god modstandsdygtig over for mug.

Duften er ikke nær så kraftig som mange andre cannabisser, hvilket gør den mere diskret end gennemsnittet. De tørrede topskud er dog en anden sag: Her er duften langt mere fremtrædende og gennemtrængende.

Smagen og aromaen er en blanding af Haze, citron og grapefrugt.

Effekten er potent, og starter som en intens euforisk, cerebral følelse. Den er sanseskærpende, klarsynet og gør dig i stand til at fokusere dybt. Ledsaget af denne følelse er et lynnedslag af energi, der giver dig lyst til at være aktiv. Samtidigt sørger Indica-komponentet for at give en afslappende, beroligende kropslig følelse af velvære, dog uden at lægge en dæmper på det høje niveau af energi og kreativitet.

Medicinsk er denne sort ideel mod stress, pga. de stærkt humørforbedrende, afslappende egenskaber. Den kan tillige lindre milde smerter og ømhed i kroppen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 25% Indica / 75% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/høj

Blomstringstid: 60 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: 18-22%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): TO8D733JDK Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen