Ice Cream

Feminized photoperiod
Balanced effect
Cup Winner

249,00 kr.679,00 kr.

Ice Cream cannabisfrø fra Paradise Seeds er en Indica-dominant sort, hvis ophav forbliver en hemmelighed.

Det er en eksotisk plante med stor potens. Paradise Seeds har givet den tilnavnet ”La Ferrari”, da den lynhurtigt sætter i gear og tager dig med på en hæsblæsende tur.

Navnet Ice Cream blev den dog officielt døbt, da den er blød og cremet som en god vaniljeis. Dens smag vandt smagsløgene hos High Life Cups dommerpanel, der placerede den i deres top 3 to år i træk.

Vinder af:

2. Pladsen i kategorien ”Bio” ved Highlife Cannabis Cup, 2008.
3. Pladsen i kategorien “Bio” ved Highlife Cannabis Cup, 2009.

Vælg pakkestørrelse
249,00 kr.
379,00 kr.
679,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Ice Cream er en delikat, energisk, højtydende, medium-størrelse cannabis, der på forbløffende kort tid producerer bunkevis af store, hvide topskud, der nærmest er selvlysende grundet den gavmilde mængder krystaller herpå.

Den vokser hurtigt og rask (8-9 uger blomstring) og strækker sig generelt meget begrænset. Dette gør den ideel til SCROG og særligt spektakulære præstationer kan opnås ved SOG-kultivering.

Smagen og aromaen er udtrykt, og kan bedst beskrives som cremet vanilje med undertoner af Skunk og fyrretræ. En lækker kombination, der får mundvandet til at løbe!

Effekten er kraftig, men harmonisk balanceret mellem det fysiske og det cerebrale. Den starter ud som cerebral, hvor den opløfter, skaber glæde og giver dig lyst til at tale og grine. Efterfølgende sætter den ind i kroppen, hvor den virker muskelafslappende, og skaber en rar og behagelig følelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 55-60 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: 18-22%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): R91EY37OJN Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen