Wedding Cake Auto

Feminized Autoflowering
Indica effect
THC
High Yield

59,95 kr.1.999,95 kr.

Wedding Cake Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning af Triangle Kush x Animal Mints og Ruderalis.

På samme måde som den originale Wedding Cake kan du forvente store smagsoplevelser kombineret med et generøst afkast, der vil tilfredsstille enhver, der prøver den.


Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Wedding Cake Auto er en potent, hårdfør, hurtigblomstrende, medium/stor cannabis, der efter en kort blomstringsperiode på kun 65-75 dage fra frø med et udbytte på 450-500 g/m² indendørs og op til 180 g/plante udendørs.

Under blomstringen kan bladene antage charmerende lilla og lyserøde farver.

Topskuddene er kompakte og dækket af et tykt lag krystaller.

Den er robust og modstandsdygtig takket være sine ruderalis-gener, hvilket gør den i stand til at klare sig godt under ugunstige forhold. Uanset om den dyrkes indendørs eller udendørs, er Wedding Cake Auto sikker på at præstere og kræver meget lidt vedligeholdelse. En simpel beskæring her og der vil sikre, at den trives. Ellers klarer planten sig stort set selv ud over de basale krav.

Dog skal du sørge for at have tilstrækkeligt med plads til at dyrke den, da den tager lidt mere plads end den gennemsnitlige auto-plante og kan nå en højde på mellem 120-150 cm. Heldigvis er der måder at styre dens kraftige vækst på. Dette er en perfekt sort for dem, der gerne vil prøve Low-Stress Training (LST) for første gang, da den er stærk og nem at arbejde med.

Smagen og aromaen er sød og frugtig med noter af citrus, vanilje og træ; som navnet antyder minder den om bryllupskage/lagkage. Alt i alt giver det en smagsprofil, der helt sikkert vil bringe et smil frem på dine læber.

Effekten er med sine 24% THC potent, øjeblikkelig og langtidsvarende. Den er præget af en stærk, cerebral rus, der gradvist aftager til en tilstand af tilfredshed og komplet afslapning, der beroliger krop og sjæl i dybden.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 65% Indica / 35% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-110 cm

Høsttidspunkt fra frø: 65-75 dage

Udbytte: 450-500 g/m2 (indendørs), 50-180 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: 0,5%

Varenummer (SKU): L7C9XCM7DR Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen