Strawberry Banana Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
THC
High Yield

59,95 kr.1.999,95 kr.

Strawberry Banana Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Indica-dominant sort, skabt ved krydsning mellem Banana Kush og Bubblegum med Ruderalis.

Denne fremragende cannabis kombinerer kvantitet og kvalitet med 27% THC, samt smage og aromaer, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne connaisseur.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Strawberry Banana Auto er en ekstremt potent, let-at-dyrke, hurtigvoksende, højproduktiv, stor cannabis, der udvikler en klar hybrid-struktur. Den får et kæmpe, langt, centralt topskud omkranset af adskillige mindre sidegrene, men som stadig bliver lange og får fede topskud fra top til bund.

Dens store, brede struktur gør det en god idé at dyrke den som SCROG eller bruge bambuspinde og snore, da man risikerer at de lange sidegrene knækker under vægten af de mange, tunge topskud.

Topskuddene er fede og aflange med smukke lysegrønne farver og orange pistiller, og er komplet dækket af en forbløffende krystallisering, som nærmest drypper af planten. Den enorme krystalproduktion og mundvandsdrivende terpenprofil gør den særdeles velegnet til udarbejdelse af ekstraktioner, såsom live resin, BHO og bubble hash.

Afkastet er ligeledes i sværvægterklassen med op til 600 g/m2 indendørs og 250 g/plante udendørs efter 10-11 uger fra frø, hvilker gør det til en yderst produktiv cannabis.

Smagen og aromaen er en uforglemmelig kombination af søde tropiske frugter, jordbær og moden banan.

Effekten er virkelig lækker og potent med sine 27% THC. Den kommer snigende og gradvist, og begynder med en mild, mental rus. Herefter accelerer og udvikler den sig til en svært euforisk tilstand, som kan komme bag på dig. Den gør dig opløftet og fokuseret, samtidigt med at den giver en varm, beroligende følelse i hele kroppen, der kan passivisere og lime dig fast til sofaen, hvis man ikke passer på.

Terapeutisk er den brugbar til lindring af kroniske smerter, angst, samt appetitstimulering.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 55% Indica / 45% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 110-150 cm

Høsttidspunkt fra frø: 70-75 dage

Udbytte: 450-600 g/m2 (indendørs) 50-250 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 27%

CBD-indhold: 0,5%

Varenummer (SKU): WP2N3C51W3 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen