Quarter Pounder Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
THC
Medical

59,95 kr.1.999,95 kr.

Quarter Pounder Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, og er en krydsning af forskellige brasilianske genetikker.

Det er en imponerende autoblomstrende Sativa, der gør sig særlig bemærket for dens størrelse, afkast, effekt og skyhøje THC-indhold på 27%.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Quarter Pounder Auto er en fremragende, produktiv, potent, medium-stor cannabis, der på trods af at være en stærk Sativa, har nogle tydelige Indica-træk, navnlig ift. strukturen, hvilket gør den nem at dyrke.

Den tager omkring 11-13 uger fra frøplante til høst, hvilket er relativt lang tid for en auto. Man bliver dog belønnet for sin ekstra tålmodighed med et kæmpe afkast på op til 600 g/m2.

Topskuddene er enorme, klistrende, total dækket af hvide krystaller og har en himmelsk aroma.

Hvis man ikke ønsker et monster af en plante, bør man starte LST allerede i uge 2-3, før den går i blomst, da den kan blive en del højere end den gennemsnitlige autoblomstrende cannabis.

Det fulde potentiale opnås ved indendørs dyrkning med masser af lys eller udendørs i varme klimaer såsom i Californien eller Middelhavet. Den kan dog sagtens dyrkes udendørs i koldere klimaer i Skandinavien, om end udbytte og potens ikke når de fulde højder.

Smagen og aromaen er udtrykt med en unik terpenprofil, der inkluderer friskplukkede appelsiner og citroner, hvilket giver en lækker, frisk, sursød smag, der bør opleves.

Effekten er ekstremt potent, langtidsvarende og udpræget Sativa. Den giver en øjeblikkelig euforisk følelse af rent velbehag, der opløfter og er stærk humørforbedrende. Mens sindet er opløftet, svæver kroppen på en afslappende sky. Når effekten efter et par timer drosler ned, før man en glubende appetit – så husk at have snacks parat!

Terapeutisk er den et godt valg til cancerpatienter, da den virker appetitstimulerende og kan dulme kvalme. Ydermere kan den virke smertelindrende og være gavnlig mod migræne, depression, PTSD og kronisk træthed.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 30% Indica / 70% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 120-160 cm

Høsttidspunkt fra frø: 75-85 dage

Udbytte: 500-600 g/m2 (indendørs) 50-250 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 27%

CBD-indhold: 0,5%

Varenummer (SKU): QP6Y5CY9SM Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen