LSD Auto

Feminized Autoflowering
Sativa effect
Cup Winner
High Yield

59,95 kr.1.999,95 kr.

LSD Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Indica-dominant sort, afledt ved krydsning mellem Mazar, Skunk#1 og Super Magnum Auto.

Resultatet er en fantastisk cannabis med en unik, kropshøj kombineret med en intens psykedelisk oplevelse. Det er netop den heftige mentale effekt, der har givet den navnet LSD.

Det er ydermere en potent sort, der er målt op til 24% THC med relativt høje mængder CBD.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

LSD Auto er en fremragende, let-at-dyrke, hårdfør, produktiv, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der udvikler en robust struktur med seriøse mængder afgrøder i kommerciel skala.

Topskuddene er fede og spækket med aromatiske, klistrede krystaller. Det er tilmed en smuk plante, der kan tilegne sig smukke lilla nuancer, hvis temperaturen falder om natten.

Afkastet er stort og kan nå op på 650 g/m2 indendørs, og op på 350 g/plante under optimale forhold udendørs. Den responderer godt på diverse skolingsteknikker, hvilket vil bidrage med at maksimere blomsterproduktionen.

Den er utrolig taknemmelig at dyrke, og selv begyndere vil kunne opnå imponerende resultater med denne sort. Ydermere udviser den stor modstandsdygtighed over for sygdomme og mug.

Smagen og aromaen er gennemtrængende, Skunket og består af sursøde noter af citrus, mango, kastanjer og krydderier.

Effekten er langtidsvirkende og virkelig potent. Den giver en øjeblikkelig opløftende og euforisk, psykedelisk tilstand, der sender dine tanker ud til stjernerne og tilbage igen. Den øger kreativiteten og gør dig glad og fuld af energi. Denne bliver komplimenterede af en afslappende fysisk følelse, der får kroppen til at summe med velbehag. Den kraftige effekt gør den velegnet til rutinerede brugere, mens de mere uerfarne bør behandle den med respekt og kun prøve lidt ad gangen.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 70% Indica / 30% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 80-120 cm

Høsttidspunkt fra frø: 65-75 dage

Udbytte: 500-650 g/m2 (indendørs) 50-350 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 24%

CBD-indhold: 1%

Varenummer (SKU): 3FN3DC92J2 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen