Gorilla Glue

Feminized photoperiod
Balanced effect
THC
High Yield

69,95 kr.389,95 kr.

Gorilla Glue cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Indica/Sativa-hybrid, der oprindeligt stammer fra en krydsning mellem Chem Sis og Sour Dubb.

Den er pt. en af de mest populære sorter, og har høstet stor anerkendelse grundet dens fantastiske egenskaber.

Særlig bemærket er den for sit ekstremt høje THC-indhold, store afkast og den overdådige mængde krystaller.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
389,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Gorilla Glue er en fremragende, hurtigblomstrende, let-at-dyrke, medium-størrelse cannabis, der udvikler en robust, kraftig struktur og adskillige lange sidegrene fyldt med vækstpunkter.

Der er fuld fast på på lige fra starten, hvor den vokser med imponerende kraft og energi. Allerede efter kort tids blomstring bliver hovedtopskuddet, samt de talrige sidegrene, spækket med super saftige, kompakte topskud med en overflod af store krystaller.

Den korte blomstringstid på 7-9 uger (afhængig af fænotype), kombineret med et nemt udbytte på 600 g/m2 eller mere, gør dette til en super produktiv plante. En anden stor fordel er dens fordelagtige blad-til-blomst forhold, der gør efterbehandlingen enormt tidsbesparende og til en ren fornøjelse.

Den udviser 2 primære fænotyper:

Fænotype nr. 1 har en klar overvægt af Sativa-karakteristika. Den strækker sig en del og vokser slankt og højt. Afstanden mellem stængelleddene er ligeledes markant større end fænonotype nr. 2. Dens topskud er kæmpestore og massive, og særligt de lange sidegrene kan have brug for støtte under blomstringen grundet vægten. Det kan derfor være en fordel at skole/træne den i SCROG for holde styr på både højde og sidegrene, hvilket også tjener til at maksimere udbyttet.

Fænotype nr. 2, der er den mest talrige, forbliver kompakt og medium i henholdsvis struktur og højde. Afstand mellem stængelleddene er moderat, og væksten er generelt uniform mellem de forskellige frøplanter. Af disse årsager fungerer den enormt godt i SOG, såvel som i SCROG, da den stadig har mange energisk voksende sidegrene.

Fælles for fænotyperne er dog, at de begge udvikler masser af tætte, kegle-formede topskud, der har en imponerende krystallisering og en karakterfuld, skøn aroma.

De mange krystaller dækker både sukkerblade og bæreblade, samt en rig terpenprofil, gør den som skabt til udarbejdelse af ekstraktioner.

Netop antallet af krystaller (samt dens kraftige effekt) er årsagen til navnet ”Gorilla Glue”. For det første gør antallet af krystaller, at de lynhurtigt akkumuleres på saksen, så den nærmest bliver som klistret sammen under efterbehandlingen. En anden årsag er dens brutale gorilla-kræfter kan få dig til at blive limet fast til sofaen efter indtagelse.

Smagen og aromaen er en udsøgt behagelig blanding af jord, Diesel og fyrretræ med søde strejf af chokolade.

Med et THC-indhold på +20% er effekten både hårdtslående og øjeblikkelig. Den giver en intens cerebral og behagelig fysisk følelse, der afslapper både krop og sind i dybden, samtidigt med at den skaber mentalt fokus og klarsyn.

Terapeutisk er den velegnet til bl.a. smertelindring og afstresning.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Indica/Sativa-hybrid

Område: Indendørs

Højde: 80-110 cm

Blomstringstid: 49-63 dage

Udbytte: 500-600 g/m2

THC-indhold: Ca. 25%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): CF1ZI68NZ9 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen