Do-Si-Dos Auto

Feminized Autoflowering
Balanced effect
High Yield
Medical

59,95 kr.1.999,95 kr.

Do-Si-Dos Auto cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Indica-dominant sort, og er skabt ved krydsning mellem Face Off OG x Girl Scout Cookies og en højtydende Ruderalis-variant.

Den originale Do-Si-Dos er kendt og elsket for sin intense Indica-effekt, imponerende udseende og produktive afgrøde. Denne autoversion har bevaret alle de attraktive egenskaber og tilføjet autoblomstring og hurtigere vækst til denne fantastiske genetik.

Vælg pakkestørrelse
59,95 kr.
129,95 kr.
199,95 kr.
349,95 kr.
749,95 kr.
1.199,95 kr.
1.999,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Do-Si-Dos Auto er en smuk, robust, let-at-dyrke, hurtigblomstrende, produktiv, medium-størrelse cannabis, der trives overalt og er velegnet til både varmere klimaer med lange vækstsæsoner, samt køligere områder som det nordiske. Uanset om du foretrækker at dyrke indendørs eller udendørs, kan du forvente imponerende resultater med det rette niveau af pleje og vedligeholdelse.

Topskuddene er store, kompakte og dækket af et tykt lag krystaller med en udsøgt terpen-profil. De smukke topskud kan tilegne sig fortryllende farver som lilla, orange grøn og gul, hvilket gør den til et imponerende syn.

Indendørs planter når en højde på omkring 100 cm og er derfor lette at håndtere og eventuelt skjule. Hvis du ønsker mindre planter, kan du implementere LST-teknikken tidligt i den vegetative fase. Efter kun 65-75 dage fra spiring kan du nyde et imponerende udbytte på op til 550 g/m² indendørs.

Udendørs planter kan nå en højde på 140 cm og producerer endnu større og mere rigelige blade. Du kan se frem til en storslået høst på op til 150 g/plante ved slutningen af vækstsæsonen.

Smagen og aromaen er lækker og præget af jord, sødme og citrus; en frisk og frugtagtig smagsoplevelse.

Effekten er kraftfuld, men herligt afbalanceret. Den beroliger og afslapper kroppen på en virkelig behagelig måde, samtidigt med at den opløfter dig, giver energi og mentalt overskud. Den er perfekt til hygge alene eller med venner, så uanset om du ønsker at nyde den efter en lang arbejdsdag eller bare slappe af og hygge dig, er Do-Si-Dos Automatic et sikkert hit.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede autoblomstrende

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs, udendørs & drivhus

Højde: 70-110 cm

Høsttidspunkt fra frø: 65-75 dage

Udbytte: 500-550 g/m2 (indendørs), 50-150 g/plante (udendørs)

THC-indhold: 21%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): RNACVEJ436 Categories: ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen