Bubba Kush

Feminized photoperiod
Indica effect
Fast Flowering
High Yield
Medical

69,95 kr.389,95 kr.

Bubba Kush cannabisfrø fra Nordland Seeds er en 100% Indica-sort, hvis ophav ikke er helt kendt. Den menes dog oprindeligt at stamme fra OG Kush krydset med Northern Lights eller en Afghani.

Bubba Kush regnes for en af de bedste Indicaer i verden og er utrolig populær; særligt i USA.

Dens kraftige, afslappende egenskaber giver en drømmende, euforisk følelse, der er yderst effektiv mod stress og perfekt til rolige stunder.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
389,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Bubba Kush er en fortræffelig, let-at-dyrke, hurtigblomststrende, lille/medium-størrelse cannabisplante der udvikler en kompakt og busket struktur.

Den producerer store mængder af tykke, stenhårde topskud dækket af krystaller, og er klar til høst efter 7-8 ugers blomstring.

Den leverer et generøst udbytte af høj kvalitet med nemhed og uden at komplikationer, og er derfor en fornøjelse for begynderen såvel som eksperten. Krystalproduktionen er stor.

Bubba Kush yder godt indendørs uanset kultiveringsmetode, og er velegnet til dyrkning på små arealer og SOG.

Den har unikke organoleptiske egenskaber og får smukke lavendel og lilla nuancer hvis temperaturen falder med mere end 10ºC om natten.

Smagen og aromaen er udtrykte med noter af jord, krydderier, kaffe, brændstof og citrusfrugter.

Effekten er potent, langtidsvarende og udpræget fysisk. Den afspænder kroppen og giver en behagelig, tung følelse, der virker øjeblikkeligt. Den giver en herlig, glædesskabende mental rus, der vil få dig til at glemme hverdagens stress og jag.

I kraft af dens potens og effektive egenskaber, er det en anerkendt medicinsk cannabis med mange brugere verden over. Den bliver ofte brugt til lindring af stress og rastløshed, og er yderst velegnet til behandling af kroniske smerter og søvnløshed.

Den er ydermere meget populær til appetitstimulering.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 100% Indica

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 49-56 dage

Udbytte: 450-550 g/m2

THC-indhold: 15-22%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): 2UT47X7AF8 Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen