AK-47

Feminized photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
High Yield

69,95 kr.349,95 kr.

AK-47 cannabisfrø fra Nordland Seeds er en Sativa-dominant sort, der oprindeligt blev skabt af hollandske Serious Seeds ved krydsning mellem forskellige genetikker fra Columbia, Mexico, Thailand og Afghanistan.

Det er en legendarisk Sativa, der har vundet utallige priser gennem årerne. Den er atypisk for Sativa og undgår alle de mindre belejlige typiske karakteristika, såsom lang blomstringstid og stor afstand mellem stængelleddene. AK-47 er derimod kompakt i strukturen og har en utrolig kort blomstringstid for en Sativa.

Vælg pakkestørrelse
69,95 kr.
149,95 kr.
224,95 kr.
349,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

AK-47 er en standhaftig, let-at-dyrke, højtproducerende, modstandsdygtig, medium-størrelse cannabis med en kompakt, busket struktur med talrige sidegrene. Den producerer masser af kæmpestore, lækre topskud med en imponerende krystallisering fra top til tå.

Den vokser med stor energi, har en kraftig struktur og er modstandsdygtig over for mug, sygdomme og er tolerant over for over- og undergødning. Den egner sig derfor til begyndere såvel som eksperter.

Det er en produktiv sort med kommercielt potentiale, og den trives i alle slags gromedier og kultiveringsmetoder såsom LST, SOG og SCROG. Særlig produktiv er den i SOG i et hydroponisk setup, hvor man kan opnå virkelig fantastiske resultater og afkast på forbløffende kort tid.

Blomstringstiden er helt ned til 58 dage, og den kan give op til 600 g/m2 under optimale forhold.

Den har en ekstremt kraftig og gennemtrængende aroma under blomstringen, hvorfor det anbefales at bruge et godt kulfilter, hvis nogen form for diskretion ønskes.

Smagen og aromaen er udtrykt, kompleks og utrolig lækker; Citrus og frugtig med noter af krydderier, røgelse og hash.

Effekten er potent, øjeblikkelig, langtidsvarende og udpræget Sativa: Stærkt mentalt stimulerende, hvor den opløfter og giver et skud af energi, godt humør og kreativitet. Efter nogle minutter bliver denne akkompagneret af en afslappende, behagelig følelse i kroppen, der får dig til at slappe af samtidigt med at du føler dig motiveret og let som en fjer.

Den er ideel til sjove stunder med vennerne, fest, fysisk aktivitet og kreative gøremål.

Til medicinsk brug er den god til smertelindring, stress og depression.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 58 dage

Udbytte: 450-600 g/m2

THC-indhold: 18-24%

CBD-indhold: 0,1%

Varenummer (SKU): DBR6IV2Q2H Categories: , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen