White Widow

Feminized photoperiod
Balanced effect
Extraction
Medical

179,00 kr.569,00 kr.

White Widow cannabisfrø fra Medical Seeds er en sort, der er bredt anerkendt for dens terapeutiske egenskaber. Den har en lille overvægt af Indica-dominans, og er en af de mest kendte klassikere inden for cannabisverden.

Takket være denne versions høje CBD-indhold og brede spektrum af cannabinoider, har den mange medicinske kvaliteter og er velegnet til en bred vifte af sygdomme og kroniske lidelser.

Vælg pakkestørrelse
179,00 kr.
289,00 kr.
569,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

White Widow let-at-dyrke, hurtigblomstrende cannabis, der er som skabt til SOG-kultivering grundet dens kompakte størrelse.

Det er i den sammenhæng vigtigt, at bemærke, at man ikke bør sætte den i blomst for tidligt, da den ikke strækker sig særlig meget i blomstringen. Medical Seeds anbefaler, at man sætter den i blomst ved en højde på 25 cm.

Den er meget pladseffektiv og man kan nemt få plads til 25-30 planter på en kvadratmeter for at skabe en kompakt og uniform grøn ”cannabis-krone” af topskud.

Ydermere udvikler den masser af krystaller fra top til bund, og er derfor velegnet til raffinering af forskellige ekstraktioner.

Smagen og aromaen er syrlig, men dog sød og udtrykt.

Det høje CBD-indhold modvirker THC’en, og gør effekten langt mere tålelig og terapeutisk. Den er derfor egnet som ”hverdags-medicin” til f.eks. kroniske smerter og lignende.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 60% Indica / 40% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 53-60 dage

Udbytte: 450 g/m2

THC-indhold: 12-16%

CBD-indhold: Medium

Varenummer (SKU): WXN1W8F673 Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen