Prozack

Feminized photoperiod
Indica effect
Medical

199,00 kr.599,00 kr.

Prozack cannabisfrø fra Medical Seeds er en Indica-dominant sort med mange medicinske anvendelsesmuligheder, og er særlig velegnet til ekstraktioner.

Genetikken bag er en krydsning af den famøse hollandske Lavander, som har vundet adskillige priser, med en fabelagtig god Kush. Disse sorter blev udvalgt og kombineret, med henblik på at forøge udbyttet samtidigt med at bibeholde de karakteristiske organoleptiske egenskaber.

Vælg pakkestørrelse
199,00 kr.
329,00 kr.
599,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Prozack er en kompakt, relativt lille, busket cannabis. Der er to fænotyper: Én karakteriseret ved dens stenhårde medium-størrelse topskud og én for dens kæmpestore mere luftige topskud.

Denne sort kræver en længere vegetativ periode end mange andre sorter i Medical Seeds’ katalog, idet den vokser langsomt i blomstringsfasen.

Den er super let at dyrke, og egner sig derfor til alle typer dyrkere lige fra førstegangs-dyrkeren til eksperten. Den udvikler tykke topskud, der er perfekte til ekstraktion af hash og BHO, takket være dens store mængder krystaller.

Smagen og aromaen er udpræget kvalitets-hash.

Effekten er langtidsvarende og dybt afslappende.

Den er kendt for sine medicinske attributter, og har en lang historik ift. behandling og lindring af forskellige lidelser, såsom smerter og søvnløshed.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede fotoperiode

Genotype: 80% Indica / 20% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Lille/medium

Blomstringstid: 56-63 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: Moderat/højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 4H5DWO213Z Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen