Jack La Mota

Feminized photoperiod
Sativa effect
Medical

229,00 kr.729,00 kr.

Jack La Mota cannabisfrø fra Medical Seeds er en Sativa-dominant sort opkaldt til ære efter cannabisaktivisten Jack Herer.

Vælg pakkestørrelse
229,00 kr.
369,00 kr.
729,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Jack La Mota er en fantastisk, medium/stor-størrelse cannabis, der producerer kæmpe, aflange, topskud med en intens aroma af røgelse der trækker klare tråde til dens genetiske ophav.

Den vokser hurtigt og stærkt i den vegetative periode, mens den i blomstringen bremser lidt ned. Dens blomstringstid, der er jævnt over gennemsnittet, bliver til gengæld fuldt opvejet af dens fabelagtige afgrøder, man får i sidste ende.

Optimale resultater opnås ved hydroponisk dyrkning, da det giver en ekstra højt blomst-til-blad-forholdt, og altså større udbytte, samt nemmere efterbehandling ift. trimning af blade. Den kan dog også varmt anbefales til andre dyrkningsmetoder. Den præsterer særdeles godt i SCROG.

Smagen og aromaen er som sagt udtrykt, intens og røgelses-agtig.

Effekten er meget intens, stærkt euforisk, opløftende og energiskabende. Den er perfekt til sjove stunder med venner, hvor man kan forvente at grine hele tiden, og tillige god til kreativ og artistisk udfoldelse.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 25% Indica / 75% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 75-85 dage

Udbytte: 500 g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): SQAZ2ER6FV Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen