Channel+

Feminized photoperiod
Cup Winner
Medical

189,00 kr.599,00 kr.

Channel+ cannabisfrø fra Medical Seeds er en prisvindende 50/50 Indica-Sativa-hybrid, afledt ved krydsning mellem en kæmpemæssig Big Bud og en Sativa-dominant Skunk.

Den er en af Medical Seeds mest populære sorter, og den er særlig bemærket for de hurtigblomstrende egenskaber, høje udbytte og fantastiske smag.

Vælg pakkestørrelse
189,00 kr.
299,00 kr.
599,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Channel+ vokser i vækstfasen som en Sativa; altså tynd og med få blade, men når blomstringen går i gang, vokser den som en Indica; altså kompakt og strækker sig begrænset.

Det er en let-at-dyrke cannabis med en forbløffende kort blomstringstid, og den tilpasser sig nemt alle kultiveringsmetoder såsom SOG og SCROG, hvilket gør at den velegnet til alle slags dyrkere.

Den har vist sig at være en super god moderplante, idet de stiklinger/kloner, den producerer, slår rødder hurtigt og nemt. Smagen og aromaen er udtrykt og sød og jord-agtig ligesom en Skunk.

Effekten er ikke intens psykoaktiv, men mere en behagelig fysisk følelse takket være dens brede spektrum af cannabionoider. Den er velegnet til terapeutiske formål såsom lindring af kroniske smerter; multiple sclerose, fibromyalgi m.v.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 50% Indica / 50% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 49-63 dage

Udbytte: Op til 600 g/m2

THC-indhold: Højt

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): ISYY23ETVX Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen