Satori

Regular-photoperiod
Sativa effect
Cup Winner
Medical

349,00 kr.

Satori cannabisfrø fra Mandala Seeds er en Sativa-dominant sort, og er resultatet af en forædling af en nepalisk landrace-genetik.

Det er en stærk og produktiv cannabis, der i 2007 blev udnævnt til ”Årets Cannabis” af High Times Magazine.

Vælg pakkestørrelse
349,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Satori er en exceptionel stabil, let-at-dyrke, hårdfør, medium-størrelse cannabis med et generøst afkast. Den udvikler lange, kraftige topskud og har en slank struktur, hvilket gør den velegnet til mindre arealer eller SOG-kultivering.

Det er en produktiv sort, der er i stand til at producere mere end 600 g/2, og det er nemt at tage stiklinger/kloner fra de kraftige sidegrene.

Den har vist sig at være ualmindelig modstandsdygtig over for spindemider og andre skadedyr, og er ligeledes meget resistent over for meldug og varme-stress.

Også ift. gødning er den taknemmelig, at arbejde med. I jord behøver den ikke meget gødning, og kan næsten undvære hvis den bliver sat i en kvalitetsjord og har en god pottestørrelse (ca. 15 liter for voksne planter under 250-500W lamper). I hydroponiske systemer bør man holde en lav EC for at opnå de bedste resultater.

Efterbehandlingen er nem og hurtig, idet de store topskud er lette at trimme. Ud fra trimmet kan man lave nogle hash-ekstraktioner af højeste kvalitet, der fuldt ud måler sig med de berømte nepalesiske ”tempelkugler”.

Smagen og aromen er sød og frugtig med undertoner af krydderier og hash.

Effekten er kraftig og udpræget Sativa: Opløftende, klar, inspirerende og understøtter kreativitet og koncentration. Ideel til musikere, kunstnere og andre kreative personer. Dens høje potents gør den ikke velegnet til lejlighedsvise brugere eller folk med lav tolerance over for THC.

Terapeutisk har den vist potentiale til at lindre depression og angst, såvel som symptomer på divere neurologiske, sensoriske og motoriske diagnoser såsom rastløse ben (restless leg syndrome).

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: Sativa-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 65-70 dage

Udbytte: 550-600 g/m2

THC-indhold: 23-28%

CBD-indhold: Lavt

Varenummer (SKU): 8WWR9XON2R Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen