Hashberry

Regular-photoperiod
Cup Winner
Extraction
Medical

259,00 kr.

Hashberry cannabisfrø fra Mandala er en Indica-dominant sort, hvis ophav – udover at der indgår genetik fra Kashmir-provinsen i Indien – er ukendt.

Denne exceptionelle cannabis kombinerer de bedste af mange egenskaber, og blev således stemt ind på High Times ”Top 10 bedste sorter” af magasinets læsere.

Det er en klassisk ”chill-out”-cannabis, som stadig den dag i dag er berømt og efterspurgt.

Vælg pakkestørrelse
259,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Hashberry er en særdeles hårdfør, let-at-dyrke, energisk voksende, hurtigblomstrende, medium-størrelse cannabis, der producerer massevis af tunge, stenhårde topskud med en imponerende krystallisering.

I kraft af dens hårdførhed og modstandsdygtighed over for forskellig stress-relaterede problemer, er det en begyndervenlig plante, som dyrkere på alle erfaringsniveauer vil kunne få succes med.

Den er et fortræffeligt valg til SOG-kultivering og er ligeledes god til små arealer.

Blad-til-blomst-forholdet er taknemmeligt og gør efterbehandlingen hurtig og nem. De tørrede topskud har stort såkaldt ”bag appeal”, og den er – som navnet antyder – særdeles velegnet til hash-lavning.

Smagen og aromaen er en udtrykt og lækker blanding af hash og bær.

Effekten er potent og typisk Indica. Den starter ud med en øjeblikkelig kraftig rus, der er meget balanceret mellem det fysiske og det cerebrale. Efterfølgende går den over i en stærkere fysisk rus, der bedøver, beroliger og afslapper kroppen.

Terapeutisk er den en favorit blandt mange medicinske brugere, der bruger den til angst, søvnløshed, smertelindring, appetitstimulering og mod kvalme. Den er også et populær valg til brug i bagning og madlavning.

Specifikationer

Type/køn: Regulær fotoperiode

Genotype: Indica-dominant

Område: Indendørs

Højde: Medium

Blomstringstid: 60-65 dage

Udbytte: 450-550+ g/m2

THC-indhold: 18,5%

CBD-indhold: 0,35%

Varenummer (SKU): 5SDV73I9UD Categories: , , ,
0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen