Sapphire OG

Sapphire OG

Feminized

180,00 kr.600,00 kr.

Sapphire OG cannabisfrø fra Humboldt Seed Organization er en Indica-dominant sort, der stammer fra krydsningen mellem to specielle OG (Florida cut) fænotyper og en OG (Florida cut) X Afghan-krydsning.

Denne sort blev skabt med henblik på at skabe en højtkvalitets-OG-hybrid, der har meget lidt at gøremed hvad man normalt forventer af en OG-sort.

Vælg pakkestørrelse
180,00 kr.
300,00 kr.
600,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Sapphire OG er en cannabis-juvel, der vil henrykke OG Kush-elskere.

Den udvikler sig til en energisk, stor/medium-størrelse cannabisplante, der kan have brug for ekstra støtte for at holde dens tunge grene. Den er yderst velegnet til brug af SCROG-kultivering pga. dens struktur: Der har stor afstand mellem stængelleddene, som lader lyset penetrere til ethvert hjørne af dens krop, hvilket resulterer i en skøn udvikling af de lavere sidegrene.

Sapphire OG er en respektindgydende cannabis fyldt med farver og aromaer; et sandt samlerobjekt.

Gode resultater indendørs opnås bedst hvis man holder et vågent øje med dens vækst, da den har en stærk tendens til at fordoble sin størrelse i blomstring.

Smagen og aromaen er intens med noder af olie, fyrretræ, chokolade, citrus og blomster. Effekten er kraftig, både fysisk og cerebral, der starter ud med en mental rus der udvikler sig til en langtidsvarende følelse af afslapning. Det er den perfekte cannabis til at slappe af på efter en hård dags arbejde.

Specifikationer

Type/køn: Feminiserede

Genotype: 85% Indica / 15% Sativa

Område: Indendørs

Højde: Medium/stor

Blomstringstid: 57-63 dage

Udbytte: 400-600 g/m2

THC-indhold: 18-24%

CBD-indhold: Lavt

0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen